Tribuna
Încă 2800 de plăcuțe cu denumirea străzilor vor fi montate în Sibiu
Încă 2800 de plăcuțe cu denumirea străzilor vor fi montate în Sibiu
*Primăria Sibiu continuă montarea noilor indicatoare cu denumirea străzilor din oraș.*


Primăria Sibiu a montat anul trecut și anul acesta peste 2.400 de indicatoare noi cu denumirea a 366 dintre străzile din municipiu, așezate pe imobile sau stâlpi stradali.
Aceste străzi sunt situate în zona centrală, în zona industrială vest, în zona Gării, în cartierele Tineretului, Țiglari, Hipodrom, Vasile Aaron, Ștrand, Lazaret Valea Aurie, Gușterița și Trei Stejari, pe șoseaua Alba Iulia, pe Calea Dumbrăvii, pe strada Ștefan cel Mare și în Viile Sibiului.
Potrivit reprezentanților Primăriei, programul continuă și în 2019.
"Primăria Sibiu organizează o procedură de achiziție pentru amplasarea unor indicatoare noi cu denumirea străzilor pe alte 313 străzi din municipiu. Este vorba de producția și amplasarea a 2800 de plăcuțe, din care 100 vor fi montate pe stâlpi stradali. Acest contract vizează completări în cartierele în care s-a început deja, dar și în noi zone din oraș: cartierele Hipodrom, Valea Aurie, Țiglari, Marmeladă și Veteranilor, pe Calea Poplăcii, în Piața Cluj și în zona Obor", spun reprezentanții Primăriei Sibiu.
Valoarea contractului de producție și montaj este estimată înainte de achiziție la aproximativ 300.000 de lei (fără TVA).

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia