Tribuna
PNL
În timp ce Taromul se prăbuşeşte, Wizz Air urcă pe primul loc în Europa!
În timp ce Taromul se prăbuşeşte, Wizz Air urcă pe primul loc în Europa!

WIZZ AIR a câştigat premiul “EUROPEAN AIRLINE OF THE YEAR” ACORDAT DE AVIATION 100. În timp ce Taromul e la pământ, specialiştii în domeniu consideră Wizz Air cea mai bună companie aeriană din Europa. Flota companiei maghiare va fi suplimentată cu 146 de aeronave adiționale din familia Airbus A320neo de ultimă generație. Wizz Air oferă peste 550 de zboruri în 43 de ţări.

Wizz Air, cea mai mare companie low cost din Europa Centrală şi de Est şi liderul pieţei din România, a câștigat distincția „European Airline of the Year”, acordată de Aviation 100. Premiul a fost acceptat de Owain Jones, Chief Corporate Officer Wizz Air, în cadrul evenimentului Airline Economics Growth Frontiers London 2017 desfășurat la Londra. 

Aviation 100 a lăudat Wizz Air pentru creșterea impresionantă de pe parcursul anului, timp în care compania a generat cifre record de trafic, și-a extins și mai mult rețeaua și a anunțat o comandă semnificativă de 146 de aeronave din familia Airbus A320neo în cadrul Dubai Airshow.

Câștigătorii premiilor de top, care recunosc cele mai importante și mai performante companii din industria aerospațială, sunt deciși în primul rând pe baza unui studiu amplu de piață realizat pe mai mult de 10.000 de persoane pe parcursul a două luni. Nominalizările pentru fiecare categorie sunt de asemenea acceptate și sunt jurizate pe baza unui sistem de punctaj pe criterii specifice. Aviation 100 stabilește cele mai bune 10 companii din fiecare categorie, iar câștigătorii primesc premii pentru activitatea remarcabilă. 

  • „Suntem mândri să primim acest premiu prestigios care confirmă încă o dată că Wizz Air este o afacere foarte solidă și o linie aeriană de excepție. 2017 a fost un an foarte interesant pentru Wizz Air, în condițiile în care am înregistrat o creștere impresionantă de peste 24% și un număr record de pasageri, am crescut rețeaua de zboruri la peste 550 de rute în 43 de țări și am adus mai multe îmbunătățiri inovatoare experienței clienților", a declarat Owaing Jones, Chief Corporate Officer în cadrul WIZZ AIR.
  • "Comanda noastră semnificativă de 146 de aeronave adiționale din familia Airbus A320neo de ultimă generație, ne va permite să continuăm să creștem în următorul deceniu, ceea ce va facilita și mai multe oportunități de călătorie la cele mai mici tarife în Europa și în afara sa pe măsură ce continuăm parcursul spre a deveni compania cu cele mai mici costuri din Europa. În 2018 ne vom concentra în continuare pe a genera cerere din partea clienților și pe a face călătoria aeriană low cost accesibilă tuturor, dar în același timp vom continua să oferim o experiență superioară la bordul uneia dintre cele mai tinere flote din Europa”, a explicat Jones.


Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 87 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 550 de rute de la 27 de baze, ce asigură conexiunea între 145 de destinaţii din 43 de ţări. La Wizz Air o echipă de peste 3.500 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 23,8 milioane de pasageri în anul fiscal ce s-a încheiat în 31 martie 2017. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares. Wizz Air este membră a Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA), Operational Safety Audit (IOSA), companie de referință la nivel global în ceea ce privește recunoașterea siguranței companiilor aeriene. Wizz Air a fost numită recent „European Airline of the Year 2017” de Aviation 100, o publicație anuală renumită care recunoaște cele mai performante companii din domeniul aerospațial.


comentarii
3 comentarii

taromul a fost condusa ani de zile de UDMR
care au facut pirtie lui wizz
firma ungureasca low cost
au investit,au cistigat
da udmeristii din conducerea tarom trebe trimisi la DNA
subminarea economiei romanesti(tarom e firma romaneasca)
ce zice dna codrutza KOVESI(nume turcesc?)de acest ABUZ din romania?
ARDEO
13.12.2017 19:17
ARDEO cred ca esti un imbecil si nazist ari fi bine sa nu mai faci comentarii de elea proaste.
14.12.2017 11:07
Titlul este foarte bun pentru sinteza tranzitziei noastre spre Europa.
Mersi frumos!
Papanace
14.12.2017 14:26
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

anunt de intentie consultanta

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia