Tribuna
SEVIS
În județul Sibiu nu mai e niciun loc pentru vaccinarea împotriva COVID-19
Laura BUCIU
1701 vizualizari
În județul Sibiu nu mai e niciun loc pentru vaccinarea împotriva COVID-19
© Răzvan NEGRU

Locurile pentru programare la vaccinarea împotriva COVID-19 în județul Sibiu s-au epuizat. Marți, niciun loc nu mai era liber la vreun centru de vaccinare din județ.

Dacă luni, în prima zi de vaccinare a persoanelor din etapa a doua, mai puteau fi găsite locuri la centrele de vaccinare din Avrig și Agnita, marți nici aici nu mai erau locuri.

O accesare a platformei la primele ore ale dimineții a relevat faptul că locurile destinate programării sibienilor la vaccinare s-au epuizat.

Încă nu se știe când vor fi disponibile alte locuri pentru programare la vaccinarea împotriva COVID-19 în județele unde acestea s-au epuizat.

 

Vaccinarea celor programați se desfășoară normal

 

Reprezentanții punctelor de vaccinare din Sibiu spun că cei programați pot veni la vaccianre. Activitatea în centre se desfășoară normal.

La Redal Expo, singurul centru de vaccinare din municipiul Sibiu sunt disponibile 20 de puncte de vaccinare, dar funcționează doar două și se se pot vaccina, într-o zi, aproximativ 100 de persoane în cele 10 ore în care este deschis centrul.

Faptul că nu toate punctele de vaccinare din Sibiu sunt deschise este pus pe seama faptului că dozele de vaccin ajung greu în țară, în această perioadă, pentru că Pfizer modernizează fabrica, astfel încât să poată crește capacitatea de producție.

comentarii
4 comentarii

Da' nu-i nicio suparare!
19.01.2021 19:38
Rusine!

Cu atatea spitale si clinici private vaccinati doar 100 de persoane pe zi!
Sibian
20.01.2021 09:02
La ce crezi ca te ajuta vaccinul? Clinicile private sunt ca sa castige bani!
@sibian
20.01.2021 13:40
Jenant.Acum la ce mai suntem capitala??
Intrebatorul
20.01.2021 14:15
Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia