Tribuna
Sevis
În Gușterița se va amenaja un spațiu multifuncțional pentru recreere, sport și educație activă
În Gușterița se va amenaja un spațiu multifuncțional pentru recreere, sport și educație activă

Reprezentanții Primăriei Sibiu au semnat contractul pentru proiectarea și amenajarea unui spațiu multifuncțional pentru recreere, sport și educație activă în cartierul Gușterița.

„Am semnat contractul pentru proiectarea și amenajarea unui spațiu multifuncțional de recreere, sport și educație activă în cartierul Gușterița, un nou proiect finanțat din fonduri europene pe care îl realizăm. Și cartierul Gușterița are nevoie de astfel de facilități care să îl revigoreze și să ofere locuitorilor sprijin social, dar și modalități de petrecere a timpului liber”, a spus Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Spațiul multifuncțional va fi construit pe strada Podului, lângă Biserica Sf. Andrei, între străzile Flacăra și Smârdan.

Primăria Sibiu va amenaja aici un teren de sport multifuncțional pentru practicarea fotbalului, handbalului și baschetului pe o suprafață de 924 de metri. Acesta va fi dotat cu instalație nocturnă, va fi împrejmuit, iar în spatele porților se vor monta panouri și plasă de protecție.

Proiectul include și construcția unei clădiri în suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați în care se vor desfășura activități recreative, educaționale și de socializare pentru copii și tineri din comunitatea din această zonă, precum și activități de informare, consiliere și instruire pentru familii. Clădirea va cuprinde o sală multifuncțională, vestiare și grupuri sociale, un birou pentru asistență socială, grup social pentru persoane cu dizabilități, un spațiu de depozitare și un spațiu pentru centrala termică. Imobilul fi va conectat la rețelele de utilități și va fi dotat corespunzător activităților propuse. În proiect este inclusă și reamenajarea spațiilor verzi din jurul clădirii și a terenului, cu flori, copaci și arbuști ornamentali.

Valoarea investiției este de 1,56 milioane lei.

Firma contractată va realiza proiectul tehnic și documentațiile pentru obținerea avizelor si acordurilor în termen de 3 luni de la semnarea contractului. După realizarea acestor documentații, constructorul va avea la dispoziție 12 luni să realizeze lucrările propriu-zise.


comentarii
2 comentarii

Spațiu de recreere ?! Asta e toată la cap ?! Sa meargă urgent la spitalul de infecțioase copii sa vadă ca saloanele nu au dușuri ! Nu ai unde sa te speli ! Jos cu ea !
Dana
16.11.2020 21:07
Spatiu de recreere ne trebuie si pensionarii din Sibiu mor pe capete din cauza sistemului medical de toata jena care exista!!!! Sa nu vorbim de spatii de recuperare si tratare a pacientilor cu traume, sau de sisteme pentru sprijinirea oamenilor varstnici care nu se descurca singuri.....etc...... Vai vai vai Este un citat care se potriveste intradevar.......din pacate "NE MERITAM SOARTA" Nu stiu zau cand va venii cineva capabil la conducerea acestui oras.......
.
20.11.2020 13:40
Din aceeasi categorie
PORTAL MEDICAL

Postare anunturi

venactiv

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia