Tribuna
În greva foamei pentru a opri deschiderea unei discoteci
Vasile ANTIPA
2061 vizualizari
În greva foamei pentru a opri deschiderea unei discoteci

Disputele dintre locuitorii zonei centrale a Mediaşului şi proprietarii de localuri au intrat în faza gesturilor extreme. Doi dintre membrii unei familii de pe strada I. Ghe. Duca din Mediaş au intrat de joi după-amiaza în greva foamei, extrem de revoltaţi de faptul că o discotecă ce urmează să se deschidă a primit o autorizaţie specială de funcţionare din partea municipalităţii, weekend-ul trecut. Oamenii au fost prezenţi şi miercuri, la şedinţa de Consiliu Local, unde au ameninţat că vor intra în greva foamei, dacă respectiva dis­cotecă va mai primi autorizaţie de funcţionare. Joi după-amiaza, oamenii şi-au pus ameninţările în practică şi au venit în faţa Primăriei, unde au afişat o pancartă, prin care îşi explicau gestul. Cei doi soţi spun că în urmă cu o săp­tămână, în cele trei seri când respectiva discotecă a funcţio­nat, nu au închis un ochi toată noaptea. „Am hotărât să facem această grevă a foamei pentru că nu mai putem trăi în propria noastră casă. Nu este vorba numai de noi, sunt şi alţi vecini care o să vină pe aici, în total suntem peste 50 de persoane. Toate familiile de pe stradă sunt împotriva deschiderii acestei discoteci, dar văd că cineva le dă un sprijin”, a spus bărbatul care a intrat în greva foamei. El a fost susţinut şi de soţie, care spune că nu mai are linişte de o bună bucată de vreme, de când lângă casa lor s-a deschis o a doua discotecă. „53 de sem­nături s-au dat contra acestei discoteci care urmează să se deschidă. Domnul primar spune că nu a dat autorizaţie decât până la ora 12 noaptea. Weekend-ul trecut, de Paşti, începând de vineri şi până duminică inclusiv, discoteca respectivă a funcţionat până la 6.20 dimineaţa. Cealaltă discote­că a funcţionat până după ora 7, de a trebuit să mă duc eu în papuci de casă să le zic să oprească muzica, să mă pot odihni. Domnul primar ne-a spus acum că nu va da acordul de funcţionare a discotecii până la 4 dimineaţa, doar până la ora 12 cu muzică”, a spus femeia.
Cei doi soţi sunt hotărâţi să continue protestul până la reglementarea situaţiei.
comentarii
3 comentarii

Sa nu acceptati deschiderea barului. Noi am patit-o cu barul Liquid din Sibiu, de pe Dobrun. Cei care ies noaptea de la acest bar se opresc la non-stopul de la Plomba, iau bautura si beau in strada pana nu mai stiu de ei. Fete si baieti, pe care i-ai crede cu oarece educatie, incep sa tipe, sa se injure, sa se bata la orele 2-3 din noapte, deranjand grav linistea cartierului. Si nimeni nu face nimic. Nu am vazut macar o data vreun politist sa treaca pe acolo, in inima orasului...
un om afectat de subiectul unei asemenea situatii
30.04.2011 09:48
nu le dam drumu domnule ... iti multumim pentru sfat .. asa ceva nu se face la noi pe strada.. astea se numesc cotete de porci.. numai bine.
viorelstoica
04.05.2011 14:26
am auzit multe pe aceasta tema sunt mituiti cu toti incepand de la primar pana la cine mai stie cine...si se inmultetsc si patroni astia ca ciupercile dupa ploaie cu birturi si shopuri cu etnobotanice.
anonim
04.05.2011 14:26
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA