Tribuna
În atenția pensionarilor militari!
În atenția pensionarilor militari!

În ziua de 31 mai, în fiecare an, se sărbătorește Ziua Rezervistului Militar. Anul acesta, an de excepție, în sensul rău al cuvântului, datorită pandemiei de gripă, nu putem să ne întâlnim și să sărbătorim, așa cum se cuvine, această zi.

În aceast an (2020), ANCMRR împlinește 95 de ani de la înființare, iar Filiala Județeană Sibiu „Gl. Ilie Șteflea” a ANCMRR „Al. I. Cuza” aniversează 30 de ani de la aderarea la asociația națională a militarilor rezerviști, reînviată în anul 1990.

Cu acest prilej, conducerea filialei sibiene a realizat o insignă și un pix aniversar, pe care le vor primi toți membrii, pensionari militari, ai filialei, care au plătit sau plătesc în această perioadă cotizația de membru și vor completa formularul 230.

Dragi rezerviști sunteți așteptați la Cercul Militar Sibiu, la biroul filialei, în zilele de marți și joi între orele 9-12. Adunările săptămânale sunt amânate până la trecerea pandemiei. Intrarea în incinta Cercului Militar Sibiu se va face purtând mască de protecție și mănuși.

Vă așteptăm! La mulți și fericiți ani, dragi rezerviști!

                                                  Președintele filialei sibiene

                                                           Col.(rtr) Ioan Părean

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia