Tribuna
AFF
În acest weekend avem Târgul Olarilor în Piaţa Mare
În acest weekend avem Târgul Olarilor în Piaţa Mare
© Răzvan NEGRU

Sâmbătă se deschide Târgul Olarilor, ediţia cu numărul 55, iar organizatorii spun că sibienii sau cei care trec prin oraş sunt aşteptaţi în Piaţa Mare, în 4 și 5 septembrie, la întâlnirea cu meşterii olari şi minunatele obiecte din lut, create cu muncă şi talent.

"Târgul Olarilor, cel mai longeviv eveniment al Sibiului cultural, sărbătoreşte în acest an cea de-a 55-a ediţie. Cu acest prilej, olari seniori, adulţi, tineri, dar şi copii care acum deprind arta olăritului, se reunesc în Piaţa Mare a oraşului Sibiu.

Vă invităm, aşadar, în zilele de 4 şi 5 septembrie 2021, între orele 9.00-21.00, la întâlnirea cu meşterii olari, care vor expune, spre vânzare, o gamă largă de produse decorative sau utilitare. Nu vor lipsi demonstrațiile la roata olarului şi atelierele de olărit, mult îndrăgite de cei mai mici vizitatori ai târgului, nici muzica tradițională. La târg participă meşteri olari din Horezu, Corund, Baia Mare, Oboga, Glogova, Marginea, Obârşa, Rădăuţi, Braniştea, Vădastra, Baia Mare etc.

Accesul se face în conformitate cu normele legislative privind prevenirea răspândirii pandemiei de COVID-19", transmite un comunicat al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale „Cindrelul-Junii” Sibiu.

Manifestarea este organizată de Consiliul Județean Sibiu, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale „Cindrelul-Junii” Sibiu, în parteneriat cu Muzeul ASTRA, fiind o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu.

© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA