Tribuna
PNL
În 10 august începe campania de strângeri de semnături pentru Klaus Iohannis. „Sibiul este alături de președinte”
ADVERTORIAL
3524 vizualizari
În 10 august începe campania de strângeri de semnături pentru Klaus Iohannis. „Sibiul este alături de președinte”

PNL va începe în 10 august, o dată simbolică pentru România, campania de strângere de semnături pentru candidatura președintelui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale.

„Începem campania de strângeri de semnături, însă nu va fi o simplă acțiune birocratică. Este o ocazie pentru a intra în contact cu cât mai mulți sibieni, pentru a prelua ideile, propunerile, problemele cu care se confruntă, astfel încât prin intermediul reprezentanților noştri din administrația locală, din administrația județeană, din parlament să găsim soluţiile pentru o viață mai bună pentru toți românii. În plus, noi, liberalii, avem responsabilitatea de a explica foarte clar de ce Klaus Iohannis merită al doilea mandat. Vor urma apoi alegerile locale și parlamentare, când, sperăm noi, România va avea și pârghiile executive pentru a porni din nou pe cursul normal, european. România va avea şansa să se dezvolte condusă de preşedintele Klaus Iohannis, alături de un guvern PNL. Sibiul este alături de Klaus Iohannis, este alături de PNL și vom arăta asta la alegerile din 10 noiembrie”, a declarat președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan.

Data de 10 august aleasă de liberali pentru a începe campania de strângeri de semnături nu a fost aleasă întâmplător. "Așa am stabilit, data de 10 august ca moment de începere, este o dată simbolică, este o dată prin care vrem să arătăm că începem campania prezidențială pentru ca niciodată în România să nu se mai întâmple ceea ce s-a întâmplat la 10 august, în care forțele de ordine, în loc să apere viața și siguranța cetățeanului, s-au transformat în agresori împotriva integrității fizice și chiar a vieții foarte multor manifestanți pașnici, cetățeni români", a precizat președintele PNL, Ludovic Orban. Președintele Klaus Iohannis a participat la Consiliul Național al PNL, ce s-a desfășurat joi, 8 august.

 

Miting pe 10 august

 

În 10 august este anunțată o nouă manifestație la care sunt așteptate aproximativ 250.000 de persoane, potrivit organizatorilor. Aceștia sunt nemulțumiți că, la un an de la protestul Diasporei, unde manifestanții au avut de suferit în urma intervenției jandarmilor, nu s-a schimbat nimic. "Aproape nimic nu s-a schimbat, cu excepția faptului că Dragnea intrat la pușcărie. În continuare, însă, îi avem pe Tăriceanu, Dăncilă, Șerban Nicolae, Nicolicea, Iordache, Pleșoianu, iar lista poate continua. În continuare, dosarul 10 August este nerezolvat, ba mai mult, a fost mutat la DIICOT, acolo unde PSD și-a pus omul de încredere în urmă cu aproximativ un an și jumătate", spun organizatorii pe Facebook.

 

Iohannis conduce în sondaje

 

Ultimul sondaj realizat de IMAS, la comanda Europa FM, îl dă pe Klaus Iohannis favorit în cursa pentru un nou mandat la Palatul Cotroceni. Călin Popescu Tăriceanu se poziţionează pe locul doi, la aproape 30 de procente distanţă. Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, PNL s-ar situa pe primul loc cu 25,5%, urmat de USR-21,4% (care a fost măsurat separat de PLUS – 6%), iar abia pe locul al treilea se află PSD cu 19,4%. Sondajul a fost realizat de IMAS la comanda Europa FM în perioada 15 iulie – 2 august 2019. Interviurile au fost realizate prin telefon, marja de eroare este de +/- 3.1%.

 

comentarii
7 comentarii

Nu chiar tot Sibiul. Sa nu exageram!
08.08.2019 22:20
De acord sa mai adaugam si pe cei 3.5 milioane de fanatici religiosi-- si cei din dispora care voteaza Radu Moraru
mike--
09.08.2019 01:18
Cum? Inca 5 ani cu presedintele-silaba? Mai bine, NU!
EU
09.08.2019 07:43
Doamne, nu se mai termina acest cosmar!
09.08.2019 08:45
cand va disparea psd vor vota oamenii si cu altcineva decat cu candidatul dreptei.

pana atunci, din cauza revoltei si indignarii cauzate de suporterii criminalilor si coruptilor, majoritatea va vota nu neaparat pentru Iohannis ci contra psd !
asta e realitatea
09.08.2019 09:32
Pentru PSD e mai bine ca Johannis să câștige cu 52% din primul tur, decât cu 75% in turul doi !!
SoloGeek
09.08.2019 14:39
jocurili sint facute
cistiga sasu cu 59% in t2
si daca nu merge nimeni la vot tot el cistiga
buletinele de vot sint stamplate deja via franta germania si mai nou usa
ardeo
09.08.2019 20:54
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

anunt de intentie consultanta

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia