Tribuna
Importanța gândirii critice în era digitală, dezbătută de elevii sibieni
Importanța gândirii critice în era digitală, dezbătută de elevii sibieni

Organizația “Salvaţi Copiii” lansează concursul „Gândirea critică în era digitală. Stop știrilor false!". În cadrul acestuia, elevii din Sibiu și nu numai vor participa la dezbateri și vor descoperi importanța gândirii critice în era digitală.

Aflat la a XII-a ediţie, concursul “Ora de Net” este o iniţiativă lansată de Organizaţia Salvaţi Copiii care abordează anual teme diferite conectate cu folosirea utilă, creativă și sigură a Internetului.

Potrivit organizatorilor, tematica anului 2020 – „Gândirea critică în era digitală. Stop știrilor false!”- se încadrează în mişcarea globală propusă de INSAFE - reţeaua internaţională a Centrelor Naţionale "Better Internet for Kids". Concursul „Gândirea critică în era digitală. Stop știrilor false!” are două obiective, precum înscrierea într-un concurs multi-media național a elevilor care doresc și au abilități în această direcție, în care să sintetizeze părerea lor cu privire la tema gândirii critice în era digitală.

În cadrul acestui concurs pot participa elevi şi profesori din învăţământul gimnazial (categoria I-elevi clasele V-VIII) și liceal (categoria II-elevi clasele IX-XII). Competiția va cuprinde organizarea activităților educaționale și realizarea unui material video. Regulamentul complet, informaţiile teoretice pentru coordonator şi materialul video care vor ghida activitatea, vor fi publicate pe pagina concursului www.oradenet.ro/concurs2020.
 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA