Tribuna
PNL
Împodobit festiv la 25 de grade, în Piața Mare din Sibiu. Va fi pusă cupola de lumini
Împodobit festiv la 25 de grade, în Piața Mare din Sibiu. Va fi pusă cupola de lumini

Sibienii care au trecut, marți, prin Piața Mare au văzut cum, deși sunt 25 de grade afară, a început amenajarea iluminatului festiv de Crăciun. Se pare că vom avea parte din nou de cupola de lumini de deasupra centrului, după cum arată beteala pusă de muncitori.

Târgul de Crăciun se va deschide în 16 noiembrie, așa că mai sunt doar câteva zile până când centrul orașului va deveni principalul punct de atracție atât pentru sibieni, cât și pentru turiști.

Ediția 2018 a Târgului de Crăciun de la Sibiu va dura până pe 3 ianuarie 2019, iar căsuțele comercianților vor fi deschise în fiecare zi, între orele 10 - 22. Expozanții vor aduce fel de fel de produse din toată țara, de la dulciuri, la articole de vestimentație și bijuterii. De la eveniment nu va lipsi nici vinul fiert, specific târgurilor de Crăciun din lume.

Târgul de Crăciun de la Sibiu va avea atracții pentru toate vârstele, astfel că și cei mici se pot relaxa și distra în cadrul atelierelor de creație. Pentru ei, organizatorii au pregătit întâlniri în care vor pregăti lumânări decorative, biscuiți, picturi din turtă dulce și multe altele.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia