Tribuna
ILLIG Maschinenbau construiește o unitate de producție în Șura Mică
ILLIG Maschinenbau construiește o unitate de producție în Șura Mică

Hala de productie pentru liniile de termoformare urmează să fie pusă în funcțiune în 2020 

ILLIG împreună cu reprezentanţii oficiali ai comunităților Sibiu (Hermannstadt) şi Șura Mică (Kleinscheuern) au inaugurat astăzi în mod oficial lucrările pentru construirea unității ILLIG Maschinenbau S.R.L. În Parcul Industrial Șura Mică, la 8 km nord-vest de municipiul Sibiu, se construiește pe o suprafață de aproximativ 60.000 m2 o fabrică modernă de producţie pentru mașini sofisticate din punct de vedere tehnic, cu o unitate administrativă, ce vor genera in prima faza 50 de locuri de muncă în viitor. ILLIG este un important furnizor masini, linii si matrițe de termoformare pentru mase plastice. Gama de servicii ale companiei de familie include dezvoltarea, proiectarea, fabricarea, montarea și punerea în funcțiune a liniilor complexe de producție și a componentelor individuale.

 

 

 

„În noua locație, ILLIG va construi din programul său mașini de termoformare pentru a putea satisface cererea tot mai mare de pe piață”, motivează această extindere directorul executiv ILLIG, Dr. Heinrich Sielemann. Compania investește un total de aproximativ zece milioane de euro în construcția celei de-a doua unitati de producție din afara Germaniei.  Regiunea din jurul Sibiului este conectată din punct de vedere al infrastructurii în mod optim la principalele conexiuni: autostrada si aeroport. „În Șura Mică am găsit o locație care să se potrivească creșterii noastre. Pe lângă avantajele infrastructurii, proximitatea culturală, abilitățile lingvistice ale oamenilor și oportunitățile de formare oferă o bază bună pentru a duce mai departe valorile noastre corporative”, explică Dr. Sielemann.

 

 

Noul administrator al ILLIG Maschinenbau S.R.L., Mihai Talabă, este mulțumit de investiția din Germania: „În viitor vom oferi 50 de locuri de muncă calificate pentru oamenii din regiune. Primii 10 angajați sunt deja în prezent la scolarizare la sediul central ILLIG în Heilbronn”.

 

Despre ILLIG Maschinenbau

ILLIG este un important furnizor de masini, linii si matrite de termoformare pentru mase plastice. Gama de servicii include dezvoltarea, proiectarea, fabricarea, montarea și punerea în funcțiune a liniilor complexe de producție și a componentelor individuale. Cu dezvoltarea ambalajelor 360° Pactivity® și sistemelor de ambalare de înaltă performanță, ILLIG oferă clienților săi soluții eficiente și durabile.  Cu sucursalele și reprezentanțele proprii în peste 80 de țări, ILLIG are o prezență locală pe toate piețele din întreaga lume. De peste 70 de ani, compania de familie și-a ajutat clienții din întreaga lume ca partener de încredere să producă în mod economic piesele termoformate sofisticate și de înaltă precizie din materiale termoplastice - cu tehnologie inovatoare de cea mai înaltă calitate și servicii globale cuprinzătoare.

 







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA