Tribuna
AFF
Ilie Sîrbu, Dan Nica şi Mircea Geoană dezbat problemele Sibiului la Money Channel
Laura BUCIU
1666 vizualizari

Care sunt necesităţile de dezvoltare economică a judeţului, care sunt oportunităţile de afaceri, dar şi care sunt problemele cu care se confruntă comunitatea de business. Acestea sunt numai o parte dintre întrebările la care vor încerca să găsească răspuns politicienii din Sibiu şi de la nivel central, alături de oamenii de afaceri sibieni, la o emisiune maraton pe canalul The Money Channel, în direct, de la Sibiu.
Vineri, 3 aprilie, grupul media Realitatea-Caţavencu, televiziunea The Money Channel şi Primăria Sibiu organizează dezbaterea "Sibiu: de la capitala culturală europeană la şansa economică a unui judeţ fanion”. A doua dezbatere din cadrul proiectului The Money Channel Business Tour îi va avea ca invitaţi speciali pe Ilie Sîrbu, ministrul Agriculturii, Păurilor şi Dezvoltării Rurale şi pe Dan Nica, ministrul Administraţiei şi Internelor. Evenimentul este transmis în direct la The Money Channel, începând cu ora 9.30. Discuţiile se vor axa în special pe analiza potenţialului economic al regiunii şi pe capacitatea de atragere a investitiilor, precum şi pe identificarea soluţiilor pentru ieşirea din criză a companiilor din regiune.
Alături de cei doi miniştri, vor fi prezenţi la Sibiu şi Mircea Geoană -preşedintele Senatului, Klaus Iohannis, primarul Sibiului, Martin Bottesch - preşedintele Consiliului Judeţean, Eugen Iordănescu - preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Sibiu, Radu Graţian Gheţea - preşedintele CEC Bank, Emil Hurezeanu -preşedintele Realitatea-Caţavencu, precum şi cei mai importanţi oameni de afaceri locali, reprezentanţi ai asociaţiilor patronale, reprezentanţi ai pieţei financiare şi ai agenţiilor guvernamentale, comentatori, jurnalişti şi autorităţi de reglementare. Dezbaterea "Sibiu: de la capitală culturală europeană la şansa economică a unui judeţ fanion" va fi moderată de Daniel Apostol, redactor-şef The Money Channel.
comentarii
1 comentarii

UN BUN PRILEJ PENTRU "GREII" DIN SIBIU PENTRU A INCEPE SI CAMPANIA ANTI-CENTRALA NUCLEARA PE OLT! FITI REALISTI! FITI RESPONSABILI! FITI PREGATITI CU ARGUMENTE SOLIDE SI CU SOLUTII VIABILE SI NEDISTRUCTIVE!
L. BOAR
02.04.2009 10:52
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA