FITS 2022
Tribuna
Icoana Maicii Domnului Prodromița şi moaştele Sfântului Luca al Crimeei, la Biserica de pe str. Dealului
Icoana Maicii Domnului Prodromița şi moaştele Sfântului Luca al Crimeei, la Biserica de pe str. Dealului

Cu binecuvântarea IPS Mitropolitului Laurențiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului vor sosi la biserica "Sf. Ioan Iacob Românul" de pe str. Dealului din Sibiu, o copie a Icoanei Maicii Domnului Prodromița, făcătoare de minuni și Moaşte ale Sfântului Luca al Crimeei. Acestrtea vor rămâne în biserică din 26 mai până pe 5 iunie. Icoana Maicii Domnului Prodromița făcătoare de minuni și moaştele Sf. Luca al Crimeei vor sosi pe 26 mai la ora 17. 

"Icoana Maicii Domnului Prodromița (adica Înaintemergătoarea) este o icoană făcătoare de minuni „nefăcută de mână omenească”, comoara Schitului Sfântul Ioan Botezătorul – Prodromu de la Sfântul Muntele Athos, locul unde se află originalul icoanei. 
Sfântul Luca al Crimeei este un sfânt al veacului nostru, fiind mai întâi medic al trupului (chirurg), iar mai apoi medic și al sufletelor (arhiepiscop). Întreaga lui viață se poate rezuma în câteva din cuvintele sale: „Am iubit pătimirea, fiindcă minunat curățește sufletul.”, spune preotul paroh Cătălin Dumitrean. 

Biserica este deschisă zilnic între orele 8 și 21 iar zilnic, de la ora 17, are loc Taina Sfântului Maslu. 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Campanie de comunicare

Turul ciclist al Sibiului

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA