Continental
Tribuna
Icoana Maicii Domnului Pantanassa, vindecătoare de cancer, sosește la Biserica de la Spitalul TBC din Sibiu
Icoana Maicii Domnului Pantanassa, vindecătoare de cancer, sosește la Biserica de la Spitalul TBC din Sibiu

O icoană a Maicii Domnului Pantanassa, pictată, sfințită și consacrată în Sfântul Munte Athos şi adusă la Parohia Brateiu, va ajunge marți, 5 noiembrie, la ora 17, în Biserica "Sfântul Ierarh Nectarie” a Spitalului de Pneumoftiziologie (TBC). Aici va rămâne timp de o săptămână, până marți, 12 noiembrie (inclusiv).

Icoana este recunoscută pentru vindecările miraculoase pe care le face, poposind pentru a doua oară la Biserica spitalului TBC cu ocazia hramului „Sfântului Nectarie Taumaturgul” de sâmbătă, 9 noiembrie. Aceasta ajunge prin mijlocirea și dragostea Părintelui Nicoale Clinciu.

„Nu avem prea multe mijloace de a ne bate cu bolile, dar Icoana Pantanassa este cu siguranță un leac. Ne facem datoria pur și simplu, aducând icoane și alte interese nu ne privesc, decât acelea de a fi de folos bolnavilor care doresc să trăiască. În fiecare seară de la ora 18:00 timp de o săptămână va avea loc Taina Sfântului Maslu de obște, iar biserica este deschisă între orele 8.00 – 20.00”, a spus părintele Cătălin Dumitrean.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia