Tribuna
Icoana Maicii Domnului Pantanassa, la Biserica „Sf. Ioan Iacob Românul” de pe strada Dealului
Icoana Maicii Domnului Pantanassa, la Biserica „Sf. Ioan Iacob Românul” de pe strada Dealului

Icoana Maicii Domnului Pantanassa cu șase sfinți de la Brateiu (jud. Sibiu), vindecătoare de cancer, și alte suferințe, va ajunge marți, 12 ianuarie, la Biserica cu hramul Sfântului Ioan Iacob Românul de pe strada Dealului. Icoana a ajuns cu binecuvântarea ÎIPS Laurențiu, Mitropolitul Ardealului și prin bunăvoința, mijlocirea și dragostea pr. Nicolae Clinciu.
"De la această icoană au venit spre oameni foarte multe vindecări de cancer și boli grele, rod pântecelor neroditoare și puterea de a întemeia o familie pentru cei singuri; cunoscute fiind „zecile de mărturii în ultimii ani despre modul în care icoana a dăruit sănătate celor care s-au închinat și s-au rugat cu evlavie în fața ei”, transmite părintele Cătălin Dumitrean.
Astfel, în perioada 12-19 ianuarie, orele 8 – 20, credincioșii sibieni dar și cei care doresc sau sunt în trecere se vor putea închina la icoana Maicii Domnului Pantanassa cu șase sfinți. "Nu avem prea multe mijloace de a ne bate cu bolile, cu pandemia dar Icoana Pantanassa este cu siguranță un leac. Ne facem datoria pur și simplu, aducând icoane și alte interese nu ne privesc, decât acelea de a fi de folos bolnavilor care doresc să trăiască", a mai spus pr. Dumitrean.
În fiecare seară de la ora 18, timp de o săptămână, va avea loc Taina Sfântului Maslu de obște. Biserica este deschisă zilnic, între orele 8 şi 20. Închinarea la icoană se va face cu respectarea măsurile de igienă sanitară și de prevenire a pandemiei de Sars-Cov-2.

comentarii
3 comentarii

Romania intrata in secolul XXI, dar agatata bine in secolul XIV
Gicu
13.01.2021 11:49
@Gicu Viața asta nu-i numai mâncare și băutură.
Un cititor
14.01.2021 15:49
Gicule, nu-ti doresc sa ajungi intr-o situatie atat de disperata incat sa nu mai astepti ajutor decat de la Dumnezeu si de la sfinti! Respecta credinta oricui! Chiar daca ti se pare exagerata.
@Gicu
14.01.2021 21:51
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia