Tribuna
PNL
Icoana Maicii Domnului Împușcată ajunge la Biserica de pe strada Dealului
Andra MARINESCU
3307 vizualizari
Icoana Maicii Domnului Împușcată ajunge la Biserica de pe strada Dealului
Începând de duminică, 17 decembrie, ora 18, sibienii se pot închina la Icoana Maicii Domnului Împușcată (PYROVOLITISHA), ce va ajunge la Biserica "Sfântul Ioan Iacob" de pe strada Dealului.


Se spune că icoana face minuni pentru cei bolnavi, care nu au liniște în familii sau care au blesteme în neam. "Aducem la Sibiu o icoană care a făcut zeci de minuni celor care i s-au închinat cu credință, fără a se îndoi de puterea ei", spune pr. Cătălin Dumitrean.
Icoana face parte din colecția părintele arhimandrit Modest Zamfir și a aparținut pustnicului Ghervasie din Mânăstirea Bistrița-Neamț, recunoscut în anii 195-1960 ca cel mai mare rugător al Moldovei. În chilia sa, Maica Domnului vorbea din cele peste 30 de icoane și prevestea lucruri care se întâmplau. Icoana  aceasta, în fapt copie fidelă a unei faimoase icoane făcătoare de minuni "PYROVOLITISHA" de la Marea Lavră din Muntele Athos, a stat în chilia pustnicului și a făcut minuni nenumărate.
Icoana va sta pe strada Dealului până pe 22 decembrie. Cei care vor să i se închine sunt așteptați zilnic, între orele 8 - 21.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

anunt de intentie consultanta

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia