Tribuna
Ibiza din munții Făgaraș CoronaWinterCamp la Hotelul de Gheață
ADVERTORIAL
2448 vizualizari
Ibiza din munții Făgaraș CoronaWinterCamp la Hotelul de Gheață

 

Ibiza din Munții Făgăraș: petreceri fierbinți la Hotelul de Gheață, până  în 07 Mai 2023, cand se inchide sezonul de iarna la Balea Lac si incepe sa vina primavara.

Iubitorii sporturilor de iarnă au o ofertă specială , în inima Munților Făgăraș, la Bâlea Lac. 

 Aici iarna mai rămâne până la sfârșitul lunii Mai, iar de mâine începe programul CoronaWinterCamp, cu petreceri ca la Ibiza, bikini-party si plaja la peste 2000 de metrii.

În perioada 10 Martie -7 Mai, CoronaWinterCamp Bâlea Lac ține iarna pe loc în vârf de munte și le oferă oaspeților experiențe unice, în cadrul unui program special.

Vor fi organizate  petreceri în Hotelul de Gheață, cu DJ, dar și cu experiențe culinare unice în Ice Restaurant. Vor fi competiții sportive și concursuri cu premii. 

Pentru a participa la evenimente este nevoie de rezervare, iar cazarea se poate face la rece in  Hotelul de Gheață sau la cald in cabanele din zona.

În acest sezon ne-am orientat către petreceri cu DJ, cât mai multă mișcare în aer liber și socializare.

Programul special care începe mâine si are ca prima etapa o serie de evenimente pana in 2 Aprilie la care participa si oaspeti internationali prin care dorim sa aducem atmosfera de Ibiza la Balea Lac.Pentru turistii straini a fost pregatit un pachet special pentru care se pot face rezervari pana la data de 7 Mai 2023. 

 

 

https://untravelledpaths.com/the-corona-winter-camp-hotel-of-ice-romania-experience

 

 Iarna nu-i ca vara, dar un DJ bun poate transforma gheața în ring de dans și la peste 2.000 de metri altitudine.

 Dorim să oferim petreceri in varf de munte la fel de animate  ca cele de la mare.

Cei care vor veni la Hotelul de Gheață în această perioadă vor avea parte și de preparate speciale, la Ice Restaurant, servite în farfurii de gheață, cu băuturi în pahare de gheață. Bineînțeles, în restaurant este totul sculptat în gheață, inclusiv mesele și scaunele, ca în fiecare an.

 După ce am făcut o pauză în pandemie, anul acesta am avut multe cereri din partea iubitorilor iernii, iar pentru a le oferi tuturor ceva special, am pregatit un sezon de primavara la munte in conditii autentice de iarna ”, explică Arnold Klingeis, managerul proiectului Hotel of Ice de la Bâlea Lac.

Programul de evenimente este unic în Europa și se adresează în special celor care încă mai vor să se bucure de zăpadă, după ce a venit primăvara.

Iarna durează circa șase luni pe an la Bâlea Lac, astfel încât construcțiile de gheață rezistă  in fiecare an până la jumătatea lunii Mai.

 

 comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Q House

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA