Tribuna
SEVIS
Iarna rămâne doar în calendar. Temperaturile din Sibiu dau semne că vine primăvara
Iarna rămâne doar în calendar. Temperaturile din Sibiu dau semne că vine primăvara
© Răzvan NEGRU

Vremea va continua să se încălzească, devenind deosebit de caldă în zonele deluroase și montane, unde va fi predominant frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, luni, la munte, iar în zonele joase variabil, temporar noros și izolat vor fi condiții de burniță. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 10 grade. Valori mai coborâte vor fi în zonele joase, unde ceața va fi persistentă. Temperaturile minime vor fi între -6 și -2  grade. Noaptea și dimineața, local se va semnala ceață în zonele joase, unde pe arii restrânse va persista și în cursul zilei.

Marți, vremea va fi deosebit de caldă și în general frumoasă în special în zonele de deal și munte. Cerul va fi variabil spre senin ziua în zonele montane, noaptea va deveni variabil, iar în zonele joase va prezenta înnorări temporare sau nebulozitate joasă, izolat favorizând condițiile de burniță. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări izolate la munte la sfârșitul intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 14 grade, cu cele mai coborâte în zonele joase cu ceață persistentă, iar cele minime între -1 și 1 grad. Noaptea și dimineața, local se va semnala ceață, izolat persistentă.

Miercuri, vremea va fi deosebit de caldă. Cerul va fi variabil cu unele înnorări temporare. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări izolate la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 13 grade, iar cele minime între -2 și 1 grad. Pe arii restrânse se va semnala ceață, izolat persistentă.

Joi, vremea se menține deosebit de caldă și va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în zonele joase. Vântul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 16 grade, iar cele minime între -1 și 2 grade. Noaptea și dimineața, local în zonele joase se va semnala ceață, izolat persistentă.

Vineri și în weekend, vremea se menține mult mai caldă decât normalul perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în a doua parte a intervalului când vor fi condiții de precipitații. Pe arii restrânse în zonele joase se va mai semnala ceață, izolat persistentă.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia