Tribuna
Iarna își intră în drepturi, la Sibiu. Temperaturile scad până la -14 grade Celsius
Iarna își intră în drepturi, la Sibiu. Temperaturile scad până la -14 grade Celsius

Luni vremea va fi mai caldă decât normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros. Pe arii restrânse în sudul județului și izolat în rest, se vor semnala precipitații mixte, trecător ploi. La munte va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate. La munte, vântul va depăși 60-70 km/h pe creste, viscolind trecător ninsoarea. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 6 grade, iar cele minime între -3 și 0 grade. Izolat se va semnala ceață

și vor fi condiții de polei.

Marți vremea se va răci, devenind local geroasă noaptea. Cerul va prezenta unele înnorări în cursul zilei și al serii când, local la munte și izolat în zonele joase, va ninge slab. În cursul nopții cerul va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate în zonele joase, iar la munte cu rafale ce vor depăși 60-70 km/h în zonele înalte montane, spulberând zăpada pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 2 grade, iar cele minime între -10 și -8 grade. Izolat în zonele joase se va semnala ceață, asociată și cu depunere de chiciură.

Miercuri vremea va fi rece, geroasă noaptea și dimineața. Cerul va fi variabil la munte și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în zona înaltă montană. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 0 grade, iar cele minime între -14 și -10 grade. Pe arii restrânse în zonele joase se va semnala ceață, asociată și cu depunere de chiciură.

Joi temperaturile vor marca o creștere, iar vremea va apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare. Izolat se vor semnala ninsori slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări mai

susținute în zona înaltă montană, unde va viscoli zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 1 grad, iar cele minime între -8 și -4 grade. Izolat în zonele joase se va semnala ceață.

În weekend, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, temporar noros. Trecător se vor semnala precipitații mixte, predominant ninsori.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Eurotrip

koenigfrankstahl

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia