Tribuna
I-am prins cu minciuna! Moldoveanul Octavian Moraru a negociat în numele lui Hermannstadt cu jucătorii care au câștigat litigiile cu clubul!
I-am prins cu minciuna! Moldoveanul Octavian Moraru a negociat în numele lui Hermannstadt cu jucătorii care au câștigat litigiile cu clubul!
Oficialii clubului sibian au negat vehement, în urmă cu câteva zile, o eventuală implicare a moldovenilor de la Fotbal Hebdo, Octavian Moraru și Arcadie Zaporojanu, la FC Hermannstadt. Ieri, în ultima zi în care Sibiul putea stinge datoriile către mai mulți jucători pentru a obține licența de Liga 1 pentru sezonul 2020/2021, a explodat bomba: cu Offenbacher, Besart sau Mijuskovic, Moraru - nimeni altul decât fiul celui care a ”îngropat” Rapidul în urmă cu mai mulți ani - a discutat telefonic în mai multe rânduri, propunându-se să semneze înțelegeri prin care datoriile respective să fie reeșalonate.

 

I-am prins cu minciuna pe oficialii clubului AFC Hermannstadt, de la președintele Iuliu Mureșan, la membrii Consiliului Director! În urmă cu aproape două săptămâni, aceștia negau vehement o eventuală implicare a celor de la Fotbal Hebdo, moldovenii Octavian Moraru și Arcadie Zaporojanu, în managementul clubului de pe ”Municipal”, în ciuda dovezilor tot mai clare și a informațiilor primite pe surse din întreaga țară, locuri pe unde cei doi au mai lucrat. Apariția celor doi în peisajul fotbalului sibian era legată de o eventuală îndepărtare a lui Mureșan din fruntea clubului și a lui Răzvan Zamfir, directorul Departamentului de Scouting, mâna dreaptă a lui Mureșan.

”Eu n-am mai vorbit cu Zaporojanu de mult timp. Cu Moraru, când a mai fost pe la Sibiu, a adus 3-4 jucători”, s-a mulțumit să declare Mureșan pentru cotidianul TRIBUNA, în vreme ce unul dintre membrii Consiliului Director, care a dorit să nu-i fie declinată identitatea, a negat vehement informația: ”Sunt prostii, vă spun eu că-s prostii! Eu, cu Octavian (n.a. Moraru) țin legătura pentru că are câțiva jucători aici. Cu Arcadie (n.a. Zaporojanu) nu am mai vorbit de cel puțin 6 luni. La noi sunt Yazalde, Jo Santos și Caiado. Sunt prostii! Cu Iuliu (n.a. Mureșan) tocmai discutam acum, râdeam de cele ce se scriu. (..) Vă garantez eu că nu e nimic adevărat. Da, căutăm oameni cu bani să-i atragem lângă club, nu să vindem, dar nu Octavian Moraru. Ce să caute el aici? De unde să aibă bani?”

BOMBA a explodat ieri. Contextul? Pentru a obține licența de Liga 1 pentru ediția 2020/2021, clubul sibian era nevoit să stingă datoriile către mai mulți jucători care și-au obținut dreptatea pe la comisiile Ligii Profesioniste de Fotbal și ale UEFA. Daniel Offenbacher, Nemanja Mijuskovic, Abdurahimi Besart, Claudiu Pamfile, Biel Company... Toți aceștia fuseseră contactați, în ultimele două săptămâni, de persoane din anturajul clubului, dar nicidecumde președintele Mureșan, de Răzvan Zamfir sau de acționarii lui Hermannstadt. Pornind pe fir, am descoperit că toți jucătorii în cauză au fost apelați de la un număr de Orange, 0747/xxxx54, iar în urma acestei verificări am ajuns titularul acestui număr: OCTAVIAN MORARU!               

Odată dovedită minciuna, sentimentul care ne încearcă acum este cel de dezamăgire, dar mai ales de revoltă, conștienți fiind că, așa cum ne-a fost servit nouă, dar mai ales suporterilor, acest neadevăr, lucrurile ar putea sta mult mai rău în spatele ușilor închise de la Hermannstadt. Cum să mai avem încredere în cei care, cu mâna pe inimă, ne-au asigurat că sunt de bună credință și că fac tot posibilul pentru binele clubului, când în fapt tot felul de minciuni ies la lumină? La fel au fost mințiți și duși cu zăhărelul și cei care au fost nevoiți să meargă la comisii pentru a-și recupera banii pe care îi aveau de primit de la Hermannstadt, bani pe care unii dintre ei continuă să-i aștepte. Dar, despre asta, cu altă ocazie...

 

Mijuskovic are de primit 21.000 de euro! Besart, 50.000!

 

În interviul acordat cotidianului TRIBUNA cu câteva zile în urmă, Iuliu Mureșan făcea referire la jucătorii pe care trebuia să-i plătească FC Hermannstadt până pe 29 mai pentru a lua licența. Printre ei, fundașu Nemanja Mijuskovic, depsre care oficialul grupării de pe ”Municipal” spunea că ”a fost plătit și a făcut vreo șase penaltiuri”. ”Cu acești jucători am făcut noi niște înțelegeri. Ei plecau, iar noi trebuia să le dăm salariul cum ne-am înțeles, până la sfârșitul campionatului, pentru că așa se face. Nu acceptă jucătorii să le dai mai puțini bani. Nu e vorba de bani în plus, ci de ce li s-ar fi cuvenit până când au făcut parte din lot, chiar dacă nu au jucat”, adăuga Mureșan.

Nemanja Mijuskovic avea de primit suma de 21.000 de euro pentru ca litigiul să fie stins. Până aseară, la ora 22:00, muntenegreanului nu-i intraseră banii în cont. ”Trebuie să mă plătească până astăzi (n.a. vineri), dar deocamdată nu mi-au intrat banii în cont. Poate au plătit, dar e nevoie de ceva timp pentru tranzacție, la bancă, plata se face în contul meu din Muntenegru”, a declarat fotbalistul pentru TRIBUNA.

Mijuskovic a mai spus că reprezentanții clubului sibian au ținut legătura cu avocatul său. Întrebat dacă cei care au sunat sunt președintele clubului, Iuliu Mureșan, sau Răzvan Zamfir, muntenegreanul a replicat: ”Nu sunt ei, cu altcineva a vorbit avocatul meu de mai multe ori, săptămâna asta. Credeți-mă că nu știu cu cine”.

În schimb, am obținut numărul de pe care a fost sunat, număr de pe care, ulterior, am aflat că au fost sunați și ceilalși jucători în cauză, iar numărul respectiv e, așa cum am amintit mai devreme, al lui Octavian Moraru.

Un alt jucător care s-a despărțit de FCH, Abdurahimi Besart, are de încasat, conform unor surse, suma de 50.000 de euro după ce a câștigat procesul intentat la UEFA, dar aceasta nu e cea mai mare sumă pe care o datorează clubul unui jucător cu care se află în litigiu.






comentarii
6 comentarii

Cine scrie acest articol? Ți-e rușine să-ți scri numele? Cumva grăsuțul. Iarăși dezinformezii?
Ad
30.05.2020 09:06
Articolul este scris de oltenașul pupincurist și libidinos......preșul șefilor din trecut ,prezent și viitor !!!
Vasile
30.05.2020 09:15
CC eu zic sa te abtii si sa nu ti mai pui prietenii (sau chiar tu) sa comenteze pe aici sau pe facebook, opreste-te ca oricum te faci de ras cu tot ceea ce sustii, ma bucur insfarsit ca ies lucrurile la lumina!
Urat din partea ta CC
30.05.2020 09:43
Si ce ati obținut cu asta? Mare fâs ati făcut cu articolul de față.
Un sibian
30.05.2020 13:53
Afara cu oltenii din Sibiu!!!
Localnic
30.05.2020 14:38
Câtă frustrare poa' să aibă unele specimene... Probabil le e greu să iasă din gunoaie, dar au și ei conturi pe Facebook...
Mircea Claudiu sau Remus
01.06.2020 10:17
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia