Tribuna
Hoții i-au furat banii, polițiștii i-au prins, dar victima i-a iertat
Hoții i-au furat banii, polițiștii i-au prins, dar victima i-a iertat
© ziare.com

Un tânăr sibian a sesizat prin apel 112 faptul că i-au fost furate, luni seara, bunurile și banii, luni seara în Valea Aurie. Fapta reclamată s-a produs în stradă, iar echipajul poliției a fost direcționat spre locul evenimentului, unde au fost identificate victima și alte două persoane, care au fost duse la sediul poliției pentru continuarea investigațiilor.

În urma cercetărilor efectuate și după audierea persoanelor implicate, polițiștii au stabilit faptul că victima a fost abordată de către două persoane pe care le cunoștea, iar în urma unor divergențe și a unor neînțelegeri a fost deposedat de bunurile pe care le avea asupra sa, precum și de sumele de 200 euro și 180 de lei.

Tânărul le-a declarat polițiștilor că nu a fost amenințat, lovit sau imobilizat în timpul deposedării, și nici nu s-a opus.

Oamenii legii au reușit recuperarea integrală a prejudiciului creat, care a fost restituit victimei. În cursul cercetărilor, părțile au ales să se împace, reclamantul nemaiavând alte pretenții. (L. B.)

 

comentarii
1 comentarii

Schimbata legea!Urmarirea penala sa se faca din oficiu fara plangerea partii vatamate.
Ioan
10.09.2019 15:05
Din aceeasi categorie
Luna arborilor

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia