Continental
Tribuna
Hoteluri din Sibiu cazează gratuit personalul medical
Hoteluri din Sibiu cazează gratuit personalul medical

Cu sprijinul unor hoteluri care au venit în întâmpinarea autorităților, Consiliul Județean Sibiu pune la dispoziția personalului medical spații de odihnă în cazul în care solicită acest lucru, spațiile fiind în zone centrale și ultracentrale, cât și în zone cu legături facile de transport, având asigurate toate serviciile necesare.

 „Să găzduiești un străin în casa ta e poate gestul cel mai impresionant de umanitate, de solidaritate, în orice timp, dar mai ales în vremuri de restriște. Gestul celor care fac asta pentru personalul nostru medical mi-a adus aminte de un proverb pe care îl știu de la bunica mea: Când există loc în inimă, există loc destul și în casă. Le mulțumesc oamenilor de afaceri care au dovedit că au inima mare cât Sibiul,  au oferit spații de cazare și locuințe de calitate și – mai ales – au refuzat sumele de bani pe care Consiliul Județean Sibiu le-ar fi putut achita pentru aceste servicii. Putem astfel să folosim acești bani pentru nevoile cu care sistemul medical se confruntă zi de zi. Cu atât mai valoros este un astfel de gest dacă vine de la tineri antreprenori, care se află la începutul carierei lor și ne arată că tânăra generație știe bine care sunt adevăratele valori și cât valorează viața”, a declarat Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu.

Unitățile care au pus la dispoziție gratuit spații pentru cazarea personalului medical sunt Vendi Grand Square Residence, Bach Apartments și Hotel Class Hermannstadt.

Președintele Consiliului Județean Sibiu le mulțumește în numele sibienilor din tot județul.

 

comentarii
1 comentarii

Ati uitat, hotel PREMIER al d-lui TANT.
Sibian
06.04.2020 20:02
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

ULBS

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia