Tribuna
PNL
Hotelul Hohe Rinne, din Păltiniș unde a izbucnit incendiul, amendat cu 50.000 lei pentru lipsa autorizației de securitate la incendiu
Hotelul Hohe Rinne, din Păltiniș unde a izbucnit incendiul, amendat cu 50.000 lei pentru lipsa autorizației de securitate la incendiu

Hotelul Hohe Rinne din Păltiniș nu are autorizație de securitate la incendiu. Inspectorii din cadrul ISU Sibiu au amendat societatea în 8 noiembrie 2018 cu suma de 50.000 de lei, însă nici până în prezent acest document nu există. Astfel, ISU Sibiu a aplicat, joi, încă o amendă, de 50.500 de lei.

„Specialiștii din cadrul inspecției de prevenire a ISU Sibiu au efectuat o activitate de control în teren la sediul complexului turistic din Păltiniș. În urma verificărilor  s-a aplicat o sancțiune contravențională, cumulată, în cuantum de 50.500 RON, conform legii, pentru punerea în funcțiune a construcției fără obținerea autorizației de securitate la incendiu, cât și pentru prezența unor improvizații la instalația electrică. Cu privire la modul în care au fost remediate deficiențele constatate va fi informat în scris Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cpt. Dumitru Croitoru al județului Sibiu pâna la data de 21.02.2020”, a spus Valentin Larie, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Cele două femei care au fost duse la spital, după ce au suferit o ușoară intoxicație și fum și atacuri de panică au fost externate după ce au primit îngrijiri de specialitate, acestea fiind în stare bună.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia