FITS 2024
Tribuna
„Hipno Mindset”, cartea care poate îți poate îmbunătăți viața, lansată la Sibiu
Maria-Antonia OANA
753 vizualizari
„Hipno Mindset”, cartea care poate îți poate îmbunătăți viața, lansată la Sibiu
© Răzvan NEGRU

Vineri, la Tucano Coffee (Mall-ul Șelimbăr) a avut loc lansarea cărții „Hipno Mindset” scrisă de psihoterapeutul sibian Bianca Radu. 

„Bianca Radu este nu doar un psiholog de excepție, ci și o persoană cu un suflet cald și plin de înțelegere. Cariera sa impresionantă, de la studii până la realizările profesionale, este o dovadă a dedicației și pasiunii sale pentru această profesie. Cartea pe care o lansăm astăzi abordează o temă deosebit de importantă și inovatoare: HIPNO MINDSET. Această sintagmă, creată și dezvoltată de Bianca Radu, reprezintă autovindecarea prin puterea gândului. Este un concept revoluționar care combină tehnici de hipnoză și mindset pentru a ajuta oamenii să-și acceseze resursele interioare și să se vindece din interior spre exterior. În paginile acestei cărți, veți descoperi cum HIPNO MINDSET poate transforma modul în care ne percepem pe noi înșine și cum putem folosi această putere interioară pentru a ne îmbunătăți viața.  Am avut privilegiul să citesc această carte și pot să vă spun că este o resursă inestimabilă pentru oricine dorește să înțeleagă mai bine cum să-și folosească mintea pentru vindecare și creștere personală. Sunt sigură că veți găsi în paginile sale multă înțelepciune și inspirație.” spune despre Bianca o prietenă apropiată.

La lansare au fost prezenți membrii familiei, prieteni din facultate și persoane apropiate autoarei, precum și Răzvan Vasile, personalitate TV, fondator ParentX și MBAKids Academy, Radu Tănase, preot paroh al Parohiei Cisnădioara (cel care a scris prefața cărții) și Cătălina Costache, directorul executiv al Fundației Polisano, care au felicitat-o pe autoare pentru reușita sa. 

Autoarea le-a mărturisit celor prezenți: „Din experiența mea cu pacienții am avut ocazia să lucrez cu oameni care aveau diferite dureri, dar convingerile personale și mai ales cele religioase îi împiedicau să accepte și să aplice tehnici de hipnoză. Pentru mine hipnoza înseamnă disociere. Experimentam disocierea, atunci când corpul este aici, iar mintea este în altă parte. Așadar, când corpul simte durere, iar mintea pleacă în altă parte, de preferință într-un loc de siguranță pentru pacient, acea suferință nu mai este percepută  la aceeași intensitate și asta vă ajută să vă gestionați durerea. Restul tehnicilor le veți descoperi în carte”. 

Răzvan Vasile a remarcat faptul că „Mintea are totul dual, mintea judecă și împarte totul în doi. Bianca a vorbit cu foarte mare iubire, iubirea este singurul lucru care unește ceea ce mintea desparte. Iubirea înseamnă foarte mult, iubirea de sine, și asta înseamnă mindset. Este foarte important să îți descoperi mindset-ul tău interior, care înseamnă atitudine față de viață”. 

Preotul Radu Tănase spune despre carte că este o provocare ce se regăsește chiar din titlu: „Dacă Bianca numea această carte, o carte experiență, eu aș numi-o o carte provocare. Încă de la titlu și mai ales de la subtitlu, „De la durere la confort folosindu-ți propriile resurse”. Suntem izvor și bogăție interioară, trebuie doar să lăsăm să curgă din noi energia”. 

Surpriza serii a fost oferirea a patru invitații la evenimentul ParentX, care va avea loc în 8 iunie, la Centrul Cultural „Ioan Besoiu”, unde vor fi prezenți Răzvan Vasile, Marius Moga, Niculina Gheorghiță și mulți alții. 

Lansarea s-a încheiat cu o sesiune întrebări și autografe din partea autoarei.  

Maria-Antonia OANA

Foto: Răzvan NEGRU

 

.
© Răzvan NEGRU
.
© Răzvan NEGRU
.
© Răzvan NEGRU
.
© Răzvan NEGRU
.
© Răzvan NEGRU
.
© Răzvan NEGRU
.
© Răzvan NEGRU


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica