FITS 2024
Tribuna
Handbaliste de la Măgura Cisnădie, rănite în accident pe DN 1
Handbaliste de la Măgura Cisnădie, rănite în accident pe DN 1
© FOTO: Info Trafic jud. Sibiu / facebook.com

Handbalistele brazilience Deonise Fachinello şi Larissa Inae Da Silva au fost rănite, sâmbătă, într-un accident pe DN 1, la ieşirea din Şelimbăr.

Maşina condusă de Deonise a lovit un alt vehicul, condus de o femeie din Olanda. Sportivele şi şoferiţa nevinovată au fost rănite.

  • „Trei persoane au leziuni uşoare în urma unui accident în curbă, la ieşirea din Şelimbăr spre Mohu, pe DN1. Cele trei persoane, policontuzionate, au fost transportate la spital cu autospeciala de transport victime multiple”, a spus Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, a declarat că accidentul a fost produs de o femeie, cetăţean brazilian, care a lovit maşina condusă de o altă femeie, din Olanda.

  • „Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Sunt trei femei rănite, toate cetăţeni străini”, a spus Welter.

Sportivele mergeau spre Cisnădie, acolo unde aveau programat, pentru sâmbătă, un meci, în cadrul unui turneu de pregătire.

 

comentarii
2 comentarii

A inceput liga nationala de handbal? e un turneu amical nicidecum meci de prima liga..pana incepe campionatul mai dureaza...dar nah scriem si noi poate poate nimerim...
marius
26.08.2017 14:31
Pt Andrei Didici.
Citeste stirea mai atent ca altfel postezi idiotenii. Unde scrie ca hambalista brazilianca e nevinovata.
Marius Barza.
27.08.2017 11:28
Din aceeasi categorie
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica