Tribuna
Halate şi capişoane sanitare ar putea fi produse la fabrica de steaguri din Mârșa
Dan FRÂNCU
1585 vizualizari
Halate şi capişoane sanitare ar putea fi produse la fabrica de steaguri din Mârșa

Capişoane şi halate sanitare ar putea fi produse la fabrica de steaguri din Mârşa. Ministrul Sănătăţii Victor Costache a anunţat, miercuri, faptul că astfel de produse pentru domeniul medical s-ar produce și în județul Sibiu.

Alexandru Bălan, managaerul Metropolis SRL a declarat că a purtat discuții cu reprezentanții Spitalului Județean, însă deocamdată producția mai are de așteptat.

„Într-adevăr, am purtat o discuţie cu cei de la Spitalul din Sibiu, dar şi cu alţi factori de decizie şi ne-am arătat disponibilitatea de a converti şi adapta o parte a producţiei noastre pentru obiecte vestimentare de protecţie pentru domeniul medical. Din păcate însă, până când vom putea începe o eventuală producţie de acest fel, mai avem de aşteptat, din cauza furnizorului de material, aflat momentan în imposibilitatea de a face faţă foarte repede numeroaselor comenzi primite. De asemenea, mai sunt şi unele detalii tehnice asupra cărora ne-am concentrat pentru a fi rezolvate. Mi-e greu să anunţ acum un termen pentru începerea unei producţii de echipament de protecţie sanitară, tocmai pentru că întreg circuitul nu depinde numai de noi. Sunt sigur că avem capacitatea deplină de a face faţă şi acestei provocări, de a ne aduce contribuţia la efortul general depus în aceste zile pentru rezolvarea crizei generată de Pandemia Covid – 19”, ne-a declarat managerul Metropolis SRL Sibiu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA