Tribuna
PNL
Guvernul României - alături de conducerea Județului în proiectul construcției Noului Spital Județean
Guvernul României - alături de conducerea Județului în proiectul construcției Noului Spital Județean

Premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, vor fi prezenți joi, la Sibiu, și vor participa la ședința de Consiliu Județean. La inițiativa președintei Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, consilierii județeni vor vota indicatorii tehnico-economici pentru proiectul noului spital, primul pas pentru atragerea finanțării europene nerambursabile.

Înaintea ședinței, membrii Guvernului vor vizita amplasamentul noului Spital Județean pe Calea Șurii Mici, însoțiți de conducerea Consiliului Județean Sibiu.

Ședința de Consiliu Județean se va desfășura de la ora 13.00, iar participarea consilierilor județeni se face prin mijloace de comunicare online. Ședința va putea fi urmărită și LIVE pe pagina de Facebook a CJ Sibiu.

Construcția noului spital județean este un obiectiv major din Strategia de Dezvoltare Durabilă a Județului Sibiu și principala prioritate de mandat a președintei Consiliului Județean Sibiu Daniela Cîmpean. Așa cum prevede Studiul de Fezabilitate finalizat în iulie 2020, noul spital județean este cea mai mare investiție publică din județul Sibiu de după Revoluție, valoarea totală ridicându-se la aproximativ 500 milioane euro. Pentru realizarea investiției se atrag fonduri europene.

 

comentarii
4 comentarii

Judecaţi mai bine şi reveniţi la vechiul proiect de cca. 1300 de locuri. După ce aţi lălăit-o până aţi găsit locul, care după părerea mea nu este cel mai bun, fiind foarte departe de centrul oraşului, acum aţi hotărât "să tăiaţi" din numărul de paturi. RUŞINE!!!
BON
29.07.2020 14:29
Orbane, te asteptam cu oua clocite, fi-mi-ar scarba de voi hotilor!
29.07.2020 18:39
Taci oltean spurcat ce esti...
Localnic Sb.
30.07.2020 20:11
Incep promisiunile electorale! Tineti-va bine!!!
Om
31.07.2020 11:30
Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia