Tribuna
Grup de voluntari pentru persoanele aflate în izolare din cauza coronavirusului
Laura BUCIU
1775 vizualizari
Grup de voluntari pentru persoanele aflate în izolare din cauza coronavirusului

Un grup de voluntari s-a organizat pe Facebook și a fost creat grupul „Vă ajutăm din Sibiu”. Scopul lui este de a-i aproviziona cu cele necesare traiului pe sibienii izolați la domiciliu din cauza coronavirusului.
Ei i-au invitat pe cei care au un mijloc de transport și timp la dispoziție să se înscrie într-un formular online, unde să își treacă datele de contact ale celor care le cer sprijinul.

„Momentan avem peste 70 de voluntari care au completat formularul de înscriere și care au ales să facă parte din una din cele 5 categorii: voluntari organizați, voluntari empatici, voluntari psihologi, voluntari DSP și șoferi pentru persoanele izolate”, au scris pe Facebook, reprezentanții „Vă ajutăm din Sibiu”.

Potrivit acestora, activitatea grupului de voluntari se va desfășura prin intermediul Societății Naționale de Cruce Roșie Româna filiala Sibiu.

„Fiecare voluntar implicat în acțiunile inițiate de grupul nostru trebuie să semneze un contract de voluntariat cu SNCRR filiala Sibiu. Durata acestui contract va fi determinată, el fiind valabil pe toată perioada Crizei Coronavirusului”, mai spun ei.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA