Tribuna
SEVIS
Grădinița din Agârbiciu, modernizată: centrală termică, instalații, zugrăveli și mobilier noi
Sorana MAIER
563 vizualizari
Grădinița din Agârbiciu, modernizată: centrală termică, instalații, zugrăveli și mobilier noi

Cei 33 de copii care urmează Grădinița din localitatea Agârbiciu își petrec timpul într-un spațiu nou și curat, după ce clădirea a fost renovată cu fonduri din bugetul local al comunei Axente Sever, aceasta fiind doar o primă etapă a procesului de modernizare. Investiția a fost prezentată de Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu.

„Îl felicit pentru această inițiativă pe primarul comunei Axente Sever, Marius Grecu. Educația, dar și confortul copiilor și implicit al părinților care își știu copiii într-un loc curat și sigur sunt aspecte importante pentru comunitate. Suspendarea cursurilor față în față nu a însemnat vacanță, nici pentru personalul grădiniței. A fost un adevărat șantier, însă cel mai important este că cei 33 de copii au revenit din vacanță într-un spațiu modernizat”, a scris Daniela Cîmpean.

Lucrările au inclus instalarea unei centrale termice noi, instalații sanitare renovate, instalația electrică și tavanele refăcute, zugrăvit și înlocuirea ușilor și a mobilierului,

În cea de-a doua etapă a acestui proiect va fi renovat exteriorul clădirii, va fi finalizată amenajarea curții și va fi amenajat locul de joacă.

Primăria Axente Sever a finanțat aceste lucrări din fonduri proprii, dar și printr-o sponsorizare obținută de la SNGN ROMGAZ.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Noua ne pasa

publicare anunturi

Somarest

PORTAL MEDICAL

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia