Tribuna
Fabrica Sevis
„Glasul pământului”. Tânăr din Gura Râului, reținut după un scandal pe limitele de proprietate
„Glasul pământului”. Tânăr din Gura Râului, reținut după un scandal pe limitele de proprietate

Polițiștii din Săliște au reținut un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Gura Râului, pe care îl cercetează penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și furt.

Tânărul este bănuit că, la data de 12 aprilie, în jurul orei 07.00, împreună cu un bărbat în vârstă de 53 de ani, pe fondul unor neînțelegeri legate de respectarea limitelor de proprietate a două suprafețe agricole, l-ar fi agresat pe un consătean în vârstă de 38 de ani, lovindu-l, i-ar fi spart geamurile tractorului în care se afla victima și i-ar fi sustras telefonul mobil.

A fost deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și furt, iar față de agresorul în vârstă de 29 de ani a fost luată măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Săliște, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște.  (L. B.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
A.D.I. Eco Sibiu

Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

Guitar Meeting

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia