Tribuna
PNL
Ghișeul unde se eliberează cazierul judiciar din cadrul Poliției Mediaș este închis toată săptămâna
Ghișeul unde se eliberează cazierul judiciar din cadrul Poliției Mediaș este închis toată săptămâna
© Arhiva

Ghișeul unde se eliberează cazierul judiciar din cadrul Poliției Mediaș este închis toată săptămâna, au anunțat reprezentanții IPJ Sibiu.

„În perioada 26 – 30 octombrie a.c., activitatea de eliberare a certificatului de cazier judiciar de către ghișeul din cadrul Poliției Municipiului Mediaș este suspendată”, au spus reprezentanții Poliției.

Cei care au nevoie de cazier pot merge la ghișeul din municipiul Sibiu, care funcționează luni, marți, joi și vineri, între orele 8.30 – 13.30 și miercuri, între orele 13.00 – 18.00.

„Precizăm faptul că, prevenirea și combaterea infectării cu noul tip de coronavirus reprezintă una din prioritățile Poliției Sibiene. Iar în acest context, vă reamintim faptul că zilnic, pentru eliberarea certificatului de cazier judiciar de la ghișeul aflat la reședința I.P.J. Sibiu (mun. Sibiu, str. Revoluției nr. 4-6), sunt alocați doi lucrători timp de 5 ore, cu posibilitate de prelungire dacă este nevoie. Recomandăm să folosiți acest interval de timp și să evitați aglomerările, mai ales la deschiderea programului. Timpul maxim de eliberare a unui certificat de cazier judiciar este de 5 minute, inclusiv cu completarea cererii”, au mai spus reprezentanții IPJ Sibiu. (L. B.)

 

comentarii
1 comentarii

DACĂ ESTE MEDIAȘ DE CE ARĂTAȚI SEDIUL IPJ SIBIU? DE CE NU SUNTEȚI STRICT PE SUBIECT ?
LEONARD
27.10.2020 05:07
Din aceeasi categorie
Forumul German

PSD Sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia