FITS 2022
Tribuna
Galeriile Comerciale Pacea îi aşteaptă pe sibieni
Galeriile Comerciale Pacea îi aşteaptă pe sibieni
Galeriile comerciale Pacea şi-au deschis, oficial, porţile pentru sibieni şi nu numai, în incinta fostului cinematograf Pacea. Într-o atmosferă relaxantă, cei prezenţi la inaugurare au putut vizita spaţiile comerciale şi să se familiarizeze cu produsele prezentate de firmele care au ales acest complex comercial. Noul imobil a fost refăcut aproape în totalitate, prezentând acum o imagine modernă, asemeni centrelor comerciale care s-au deschis în ultimii ani în municipiul Sibiu. Încă de la ceremonia de inaugurare, sibienii au vrut să ia parte la acest eveniment.
Investiţie de 2 milioane de euro

Noul complex comercial se întinde pe o suprafaţă de aproape 1.700 metri pătraţi. "Patronatul holding Atlassib vă mulţumeşte pentru prezenţa dumneavostră la inaugurarea celei mai noi investiţii a holdingului, valoarea acestuia fiind de 2 milioane de euro. Construit în locul fostului cinematrograf, care devenise o ruină, fără posibilităţi reale de reabilitare, galeriile comerciale s-au construit din necesitatea satisfacerii cerinţelor actuale ale clienţilor, concluzie la care am ajuns după numeroase studii de piaţă efectuate. Bineînţeles că am luat în considerare construirea unui cinematograf multiplex, pentru a continua profilul locului, însă în condiţiile actuale, acestă activitate nu este profitabilă. Considerăm că această investiţie va fi un punct de reper în zona centrală a oraşului, înscriindu-se în tendinţa "all in one" ( totul într-un singur magazin). De asemenea, faţada secundară se înscrie în stilul arhitectural al clădirilor de pe strada Cetăţii, iar faţada principală şi interioarele sunt la standardele internaţionale ale marilor centre comerciale. Dorim să mulţumim partenerilor şi colaboratorilor noştri, antreprenorul general firma CON-A, finanţatorului BRD Group Societe Generale, autorităţilor locale pentru sprijinul acordat, membrilor echipei tehnice, angajaţilor holdingului Atlassib angrenaţi în acest proiect, vecinilor pentru înţelegere. Mulţumim pentru sprijinul acordat d-nei Maria Şomandră, manager Orex Imobiliare, şi d-lui Ioan Pop, director Atlantic Travels, ş nu în ultimul rând d-lui ing. Ilie Carabulea, patronul Holdingului Atlassib, datorită căruia Sibiul primeşte astăzi o bijuterie arhitecturală", a spus ec. Magda Horhat, director comercial şi de achiziţii Holding Atlassib.

Complex comercial cochet, pe 3 nivele

Cu toate că, deocamdată, nu poate spaţiile comerciale au fost adjudecate, sibienii pot veni la cumpărături, având la dispoziţie o gamă diversificată de produse şi accesorii. De la îmbrăcăminte şi încălţăminte, bijuterii şi până la ciocolaterie, cosmetice şi parfumuri. Totodată, sibienii sunt aşteptaţi şi la Lobby Bar, deschis în incinta complexului de hotelul Ramada. Printre comercianţii care au ales Galeriile "Pacea" pentru a-şi vinde produsele enumerăm Rhadelle (îmbrăcăminte), Custo Cosmetics (cosmetice naturale), Agnes Impex (îmbrăcăminte şi încălţăminte românescă), Aliana A&C (comerţ bijuterii şi parfumuri) sau C&C Diamond (bijuterii din aur 18K şi diamante). Totodată, în acest moment, responsabilii galeriilor comerciale ne-a declarat că sunt în negocieri cu câteva mărci cunoscute, între care Stefanel.
comentarii
26 comentarii

penibil de-a dreptul sa scrii un articol elogios pentru un dezastru de mall. Trebuie sa fie f. greu pentru oricine sa scrie articole la comanda patronului, sa faca reclama la ceva ce nu exista. In realitate, complexul la "standardele internaţionale" este de fapt Dumbrava 2, adica ceva inghesuit, un loc greu respirabil (in ciuda faptului ca este pustiu) si total neatractiv. Putinii care intrau, ieseau la fel de repede vadit nemultumiti
viorel
03.08.2009 00:54
Iata cum poate fi prezentat, ca reusita,un esec total...
joe
03.08.2009 07:47
Ati omis ceva, preturile.
kiki
03.08.2009 08:19
preturile sunt in tradevar f mari dar sunt produse de calitate , dar cine stie cat va sta mollul.
sr
03.08.2009 08:23
"responsabilii galeriilor comerciale NE-A declarat" - BRAVO!!!!
frumoasa gramatica!
03.08.2009 08:42
vi-i rudine sa semnati mizeria asta, asa-i?
imberbul
03.08.2009 09:23
in timp ce tendinta "all in one" intampina dificultati in occident (de exemplu Karstadt si Hertie din Germania se afla in pragul falimentului) se pare ca la Sibiu studiile de piata indica altceva. Bafta!
4
03.08.2009 10:27
E un mall de jucarie. Gol. Cu aceleasi zdrente pe care le gasesc pe tot centrul... de ce as intra taman acolo? Cine intra special in mall sa isi ia rochie de mireasa? Sau sapunuri ? sau niste bijuterii de argint de care gasesc peste tot? Daca tot s-a legat la cap cu un mall, macar sa fi adus marfa mai de doamne ajuta.
eu
03.08.2009 10:42
mai bine facea o buda publica pentru toate terasele de pe Corso.
sasu
03.08.2009 10:47
E cel mai penibil magazin pe care l-am vazut, pana si dughenele de la blocuri au un rost, mall-ul asta e GOL ! La parter nimic, la primul etaj un stativ cu cateva rochii rasuflate, iar mai sus e inchis !!!
m
03.08.2009 11:31
nu am fost la mall si nici curind nu o sa merg dar nu am stiut unde sa scriu ca pe strada Lunga becurile fac concurenta cu soarele unde sa dau telefon sa stinga becurile de pe strada ca doar noi platim curentul
lena
03.08.2009 12:37
cel mai penibil magazin din Sibiu!
penibil
03.08.2009 12:47
Cititi Sibiu Standard daca vreti sa va faceti o imagine adevarata a mall-ului. Tribuna a ajuns de rasul curcilor. Sunt suparat ca nu am mai aflat astazi cu cat se vinde kilogramul de piersici la Horticola, ce dobanzii mai practica Banca Carpatica si cine s-a mai asigurat de vineri pana acum la CarpaticaAsig.
Cristi
03.08.2009 13:30
Care a fost prima promisa pentru articolul acesta penibil?
un sibian
03.08.2009 13:36
Cea mai mare tzeapa din toate timpurile din Sibiu. E frumusel si aranjat, dar GOL ?! De ce a mai fost deschiderea daca doar 5 comercianti a atras ? Scari rulante erau si in Dumbrava, se putea plimba lumea cu alea. Din miile de oameni ce au intrat de curiozitate de sambata pana azi acolo, n-o da se mai intoarca nici unul alta data. Imi pare sincer rau de cei/cel care a investit.
Marius
03.08.2009 13:39
Ceva mai penibil nu se poate!
o cititoare
03.08.2009 13:55
articolul asta e din categoria celor greu de scris, de slavit patronul...
ciocolata amaruie
03.08.2009 15:02
Pai si ce alte asociatii familiale sau cooperativiste mai sunt prezente in acest mall de lux? Parca nu le-ati enumerat pe toate...
Bsi_Hermannstadt
03.08.2009 15:12
Asa fratilor.
Sa traiti, sa traiti tovarasul inginer Ilie C A R A B U L E A.
Din acest motiv sa deschis acest mall.
Publicati si modul in care a fost achizitionat acest spatiu.
ing. I L I E C A R A B U L E A.
inginer Ilie C A R A B U L E A
03.08.2009 15:16
ş nu
Ilie de la scularie colegu lu C A R A B U L E A
03.08.2009 15:19
bai numai tot cenzurati, ca asa o sa muriti.
ing. ILIE C a r a b u l e a
inginer Ilie C A R A B U L E A
03.08.2009 15:21
asa cum pentru un sfat privind mecanica auto te adresezi la aprozar, asa ti-ai bagat nasul aici, tu. da un telefon la electrica, si afla ca, pentru ca contrabalansa consumul excesiv intr-o parte a retelei, este necesar un consum pe cealalta parte, consum care NU ESTE CONTORIZAT si evita defectiuni majore in sistem. dar intreaba in continuare la coafor de ce nu au ajuns tiganii in cosmos si iti vei gasi linistea.
pentru lena
03.08.2009 22:49
jenant !!!!!!!
sibian
05.08.2009 09:02
orice incepute greu, si de barfitori nu se duce lipsa, a mai facut cineva asa ceva in sibiu??
teuta
10.08.2009 06:42
voi grozavii care comentati ca niste tzatze la poarta demonstrati ca faceti si voi ceva, ca de fitze e podul plin. in plina perioada de criza unii au avut curajul sa faca ceva iar altii stau pe margine si comenteaza. asa ca cei care carcotiti demonstrati si voi ceva , lasati ceva in urma voastra ,nu doar vorbe aruncate. cei care stau si carcotesc sigur nu au avut 10 lei in buzunar sa si cumpere ceva. sic !!
croco
24.11.2009 20:42
nu inteleg de ce toata lumea critica acest magazin.Doar cineva care stie sa aprecieze calitatea,bunul gust si rafinamentul.Dar din pacate tot mai multi oameni prefera sa critice doar pentru ca nu stiu cat de greu este sa te menti pe piata din moment ce concurenta este tot mai mare.Toti care vorbesc aiurea acest magazin nu am decat sa mearga in altele locuri sa-si faca cumparaturile daca nu au placere sa intre in magazin.
simona
18.03.2010 22:33
Din aceeasi categorie
SEVIS

Campanie de comunicare

Turul ciclist al Sibiului

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA