Tribuna
Gabriel Tischer: Când iubești Sibiul, nu e greu să faci legături cu oamenii
ADVERTORIAL
4254 vizualizari
Gabriel Tischer: Când iubești Sibiul, nu e greu să faci legături cu oamenii

Când iubești Sibiul, nu e greu să faci legături cu oamenii. Să afli ce îi preocupă, ce frământări au, ce nevoi și ce dorințe de viitor îi ambiționează, astfel încât să concepi o strategie care să reprezinte interesele cetățenilor în toate domeniile esențiale care le pot asigura o viață decentă, cu perspective realiste de viitor.

O funcție publică presupune renunțarea la confortul existențial și asumarea unui alt destin, spre binele celorlalți, pentru că aceasta este însăși esența democrației. A conduce destinele unui județ cum este Sibiul, unul dintre cele mai bogate în resurse din România, presupune a realiza o punte culturală, istorică, socială și economică între moștenirea trecutului, prezentul marcat de profunde frământări și viitorul pe care să îl construim împreună.

Acesta este cuvântul care leagă întreaga viziune a FDGR în ceea ce privește soarta acestei colectivități, acesta este scopul pentru care trebuie să continuăm să dezvoltăm județul în stilul eficient promovat de administrația Bottesch - Iohannis, alături de doamna primar Astrid Fodor, acesta este obiectivul nostru, al tuturor cei care locuim aici, de a câștiga un loc binemeritat pe harta Europei moderne. 

O responsabilitate uriașă pe care trebuie să ne-o asumăm la nivel de colectivitate ca pe o condiție obligatorie a unei evoluții durabile și sustenabile.

Nu mai e timp de sloganuri electorale, nici de promisiuni afirmate la modul general și la un timp prezent impersonal, pentru că nu se poate oricum, ci conștient, asumat, responsabil! Avem o șansă de a începe o nouă construcție pentru copiii noștri, pe care îi vrem aproape de noi, avem 14 ore și o zi plină de semnificații - 27 septembrie -, care ne aduce împreună, cetățeni din toate etniile și din toate categoriile sociale, care trebuie să-și spună punctul de vedere și să contribuie la identificarea celor mai bune soluții! 

„Sibiul a demonstrat că are potențial, sibienii au dovedit că sunt o comunitate unită, modernă și dinamică”, spunea președintele României, Dl. Klaus Werner Iohannis. 

Nu putem vorbi despre un Sibiu prosper, care să se dezvolte durabil,  fără a ține cont de politicile publice în domeniul educației, al sănătății și al asistenței sociale! Cei mai vulnerabili dintre noi, și din păcate sunt mulți în județul Sibiu în care o treime din copii se culcă flămânzi, fac parte din pătura săracă a unui județ, iar acesta este barometrul cel mai sensibil și obiectiv totodată al gradului de civilizație, preocupare și interes a decidenților politici. Solidaritatea trebuie să fie factorul determinant pentru un județ incluziv și pentru calitatea vieții, iar împreună trebuie să ne asumăm incluziunea grupurilor defavorizate, prin voluntariat din partea societății civile și prin proiecte pe fonduri nerambursabile, având în vedere faptul că un obiectiv prioritar al UE este combaterea sărăciei!

Nu putem vorbi despre un județ Sibiu modern, occidental, fără să vorbim despre o economie funcțională, care să se dezvolte pe baze sănătoase, pornind de la micii întreprinzători și până la marii investitori, pentru că ne dorim locuri de muncă pentru toți cei care vor să rămână în locul în care s-au născut și, mai mult, pentru cei peste 1.000 de copii cu părinți plecați la muncă în străinătate.

Putem să ne mobilizăm și să începem, din 28 septembrie, o viață nouă, pentru toți cei pe care îi iubim și îi respectăm ca pe niște parteneri de viață egali si cu aceleași drepturi!

Pe 27 septembrie votați pentru Sibiu! Votați cu inima, votați echipa Forumului Democrat al Germanilor din România!

 

Mai multe detalii despre programul electoral FDGR pentru 2020-2024 puteți găsi pe http://gabrieltischer.ro sau pe www.facebook.com/GabrielTischerFDGR

 

 

 


comentarii
4 comentarii

Tischer, poti sa faci ceva singur sau tot timpul trebuie sa te afisezi cu werner????
Tot timpul de manuta cu werner!!!!!
Nicio sansa nu ai!
21.09.2020 21:01
Commentatorul # 1 are drepitate -- Claus a tradat poporul -- asa ca cine se alatura lui,va pierde -- Sa nu uitam ca iohanis ne-a facut -FANATICI RELIGIOSI -- Iar daca in Romania dupa statistici sunt 90/100 crestini -- atuncii acestia sunt toti fanatici -- inclusiv iohanis care se da evanghelic.
eu
22.09.2020 00:23
Tischer stie sa isi faca treaba de 10 ori mai bine decat ,campean care apropo nu stie nici macar engleza ....nu stiu cum vorbeste cu investitorii straini ,probabil da din maini si picioare sau mai plateste din banii nostrii si translatori care stim ca prin traducere mai pierd din ideea de baza .... pe KWI nici eu nu il am la suflet , da prin pozitia lui poate aduce beneficii Sibiului si asta Tischer stie foarte bine , de aia il tine aproape ......o zi buna tuturor
totul spus
22.09.2020 08:30
Tu vorbesti de romii si de cei defavorizati?? Uita-te ce palate au construit fara permis in Turnisor( deci nu sunt paria) --iar in satele golite din cauza sasilor plecati , romii au luat casele ( atat de bine construite si intretinute si le-au transformat in ruine-- Culmea mai iau si bani grei pentru puradei, ajutoare sociale care golesc bugetul statului --care-e pe butuci-- Aici ma refer la cei buni de munca exclud pe cei adevarati -handicapati -fizic sau mentali care au nevoie de ajutorul societatii. N e trebuie conducatori care sa indemne oamenii la lucru la omenie , onestitate -- iar tipul are comvingeri -socialiste ,comuniste -- care defavorizeaza pe cei ce muncesc obligati sa tina in spate paduchii sociali. Ce sa -i faci nu toti au avut ocazia sa faca multe facultati si sa ia doctorate cu sacii plini de mita -- culmea au ajuns sa fie si prim ministrii, ministri ai educatiei mai anagramati ca cei ce scriu commenturi pe ziarul -On Line - Tribuna
@ cet??eanul
23.09.2020 21:13
Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia