Tribuna
Gabriel Oprea a lansat candidații UNPR la europarlamentare, pe Ilie Năstase și Anghel Iordănescu, la Sibiu
ADVERTORIAL
1294 vizualizari
Gabriel Oprea a lansat candidații UNPR la europarlamentare, pe Ilie Năstase și Anghel Iordănescu, la Sibiu

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a venit, marți seara, la Sibiu, împreună cu candidații la alegerile europarlamentare, Ilie Năstase și Anghel Iordănescu. Aceștia s-au întâlnit cu conducerea filialei județene și au stat de vorbă cu membrii Uniunii.

Gabriel Oprea a declarat că își dorește ca la alegerile din 26 mai UNPR să obțină un rezultat onorabil, iar anul viitor și-ar dori minim 10 la sută la alegerile locale și prezidențiale.

„În 2015 eram un partid care mergea înainte, aveam 12% . Eu personal aveam 32 la sută încredere. Victor Ponta și-a dat demisia, deși eu l-am sfătuit să nu și-o dea. A fost primul premier în funcție chemat la DNA, i-au chemat mama. Mie mi-au făcut dosar cu un accident pe care nu l-am văzut. Mi-am dat demisia și de la Senat atunci. ÎCCJ a dat o decizie definitivă că acel accident nu are de-a face cu atribuțiile de serviciu. Acum suntem din nou aici. Alergăm, sperăm într-un rezultat bun, onorabil. Ne propunem ca dacă ajungem la Bruxelles cu români adevărați. Aici se mai ceartă în țară toți, dar acolo trebuie să fie o echipă de români care să se bată pentru interesele noastre. Noi mergem la aceste alegeri cu români adevărați, cu Ilie Năstase și Anghel Iordănescu”, a spus Gabriel Oprea.

Fostul mare antrenor al echipei naționale de fotbal a României, Anghel Iordănescu, a declarat că, împreună cu fostul număr 1 din tenis, Ilie Năstase, vrea să reprezinte, din nou, România, la cel mai înalt nivel.

„Sunt membru fondator UNPR împreună cu domnul Oprea, partid născut din dragoste de țară și iubire de oameni. Și Ilie Năstase și eu am fost senatori ai UNPR, suntem oameni legați de UNPR. Domnul Năstase și cu mine am reprezentat România la nivel înalt. Avem datoria să ne facem datoria față de țară. Ne ducem cu ideea de a atrage fonduri europene, structurale. Ne vom lupta pentru proiecte, ne vom bate pentru interesele românilor. Nu ne interesează indemnizația. Suntem oameni cu un statut financiar, realizați și am sta foarte bine la București, acasă. Amândoi ne-am făcut datoria față de țară și ne dorim să ne-o facem din nou la cel mai înalt nivel”, a spus Anghel Iordănescu.

Pentru susținerea candidaților UNPR la alegerile europarlamentare, filiala județeană a strâns peste 3.300 de semnături, potrivit președintelui Virgil Orlandea. Acesta a mai spus că în prezent organizația are aproximativ 2.500 de membri, iar Gabriel Oprea a adăugat că până anul viitor, target-ul este de 10.000 de membri.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Pastravaria Laita
Licitatie publica

accentmedia