Continental
Tribuna
Furt pe strada Avram Iancu. Proprietarul a lăsat poarta și geamul deschise
Furt pe strada Avram Iancu. Proprietarul a lăsat poarta și geamul deschise
© Răzvan NEGRU / Arhivă

Neglijența i-a băgat hoțul în casă. I s-a întâmplat unui sibian care a rămas fără o sumă importantă de bani și fără două laptop-uri, după ce nu s-a asigurat că a închis poarta și a lăsat și geamul locuinței de pe strada Avram Iancu deschis. Furtul a fost sesizat polițiștilor, care au reușit să prindă hoțul, însă prejudiciul nu a fost în totalitat recuperat.

Cel care a intrat în locuința de pe strada Avram Iancu este un tânăr de 30 de ani, din Cristian.

„Sibianul este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat după ce, la data de 13 iunie, între orele 18.30 – 22.00, ar fi pătruns într-o locuință de pe strada Avram Iancu din municipiul Sibiu, pe poarta lăsată neasigurată a unui imobil și apoi prin fereastra deschisă, locuință din care ar fi sustras două laptop-uri și suma de 55 de dolari, cauzând un prejudiciu de 3.000 de lei, recuperat parțial”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Tânărul din Cristian a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu. (L. B.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia