Tribuna
Fundația Polisano donează 100.000 lei Spitalului Județean pentru lupta împotriva coronavirusului
Fundația Polisano donează 100.000 lei Spitalului Județean pentru lupta împotriva coronavirusului
© Fundația Polisano

Fundația Polisano din Sibiu, implicată de-a lungul ultimilor ani în numeroase campanii de susținere a intervențiilor gratuite pentru copiii cu afecțiuni cardiace, a decis să redirecționeze o sumă importantă pentru combaterea epidemiei de coronavirus.

„În condiţiile în care trăim cu o sabie a lui Damocles deasupra capului, având în vedere numărul de cazuri de infectare cu Coronavirus în creştere exponenţială, cunoscând dotările insuficiente din spitalele noastre, atât ca echipamente de testare, cât şi de Terapie Intensivă, dar mai ales având ca exemplu întreaga comunitate sibiană care se mobilizează extraordinar, am hotărât să sprijinim dotarea Spitalului Judeţean Sibiu cu suma de 100.000 lei, care va fi folosită prioritar pentru achiziţionarea a două paturi echipate complet pentru secţia ATI”, a transmis fundația.
Suma face parte din rezerva fundației pentru misiunea operatorie pediatrică din martie 2020, misiune care din păcate a trebuit amânată.
„Avem încredere că sponsorii şi donatorii care ne-au fost alături ne vor ajuta să reconstituim bugetul atunci când vom reprograma operaţiile cardiace ale copiilor. De asemenea, avem încredere că exemplul nostru şi al altor organizaţii care s-au implicat în acest proiect, va fi urmat de alţi oameni din Comunitate”, au mai transmis reprezentanții fundației.
Donaţiile pentru acest proiect pot fi făcute la adresa www.maratonsibiu.ro/un-spital-o-comunitate, dar și prin contact cu pagina de facebook.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia