Tribuna
PNL
Fringe Festival, spectacole de teatru în aer liber la Sibiu, Cisnădie și Rășinari
Fringe Festival, spectacole de teatru în aer liber la Sibiu, Cisnădie și Rășinari

SIBIU FRINGE FESTIVAL a ajuns la a 15-a ediție și va avea loc între 10 -19 iulie. Va fi o ediție cu un format special, cu spectacole ce se vor desfășura exclusiv outdoor. Spațiile alese vor fi în aer liber și vor respecta măsurile impuse de autorități pentru ca toți factorii implicați, artiști, voluntari și spectatori deopotrivă să fie în siguranță. Totodată și spectacolele selectate pentru această ediție vor ține cont de distanțarea impusă de pandemie. 

“Teatrul trece printr-o perioadă fără precedent. În istoria contemporană a teatrului nu ne-am întâlnit cu o asemenea ruptură între public și creatori. Teatrul a trecut în online sau mai bine zis a învățat să existe și în online și iată că avem jumătate de an imediat, doar că spectacolul online nu se compară cu spectacolul trăit live, iar energia din sala de spectacol nu poate fi resimțită în fața monitorului.

Am decis să ieșim în stradă chiar dacă din punct de vedere tehnic va fi extrem de greu să creăm condițiile din interior, însă bucuria de a juca și a ne reconecta cu spectatorii este uriașă și sunt convins că va suplini neajunsurile tehnice” a declarat Cătălin Grigoraș, președintele festivalului.

 

Festivalul va debuta mâine 10 iulie, iar tema propusă pentru acest an este PUTEREA DE A FACE / THE POWER TO DO.

 

Programul festivalului va prezenta comedii, spectacolele muzicale, one man show-urile, concerte sau video proiecțiile, dar și secțiunea deja consacrată dedicată copiilor FRINGE FOR KIDS. Ca în fiecare an, piesele de teatru se adresează copiilor, adolescenților, dar și celor maturi, urmărind creșterea interesului publicului pentru teatrul independent.

 

Programul complet poate fi consultat pe site-ul www.sbfringe.ro și pe pagina de Facebook a festivalului.

SIBIU FRINGE FESTIVAL este organizat de Asociația Compania de Teatru Become cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu și al Primăriei Rășinari.


comentarii
1 comentarii

BUNA ZIUA LA PUBLICUL GENERAL,
Numele meu este PARNO VASILE Sunt din Moldova.
Vreau să-mi împărtășesc mărturia lumii despre cum mi-am vândut 1 rinichi în India și am devenit bogat, cândva am fost sărac și Bărbat, când am dat publicitate pradhan pe internet, am aplicat prin e-mail medicii Pradhan pe internet și am devenit donatorul lor.
Am donat 1 din rinichi la spitalul lor pentru bani și sunt încă foarte sănătos chiar și după donare.
Mi-au plătit 780.000 de dolari pentru rinichi, acum sunt un om bogat și fericit în Moldovanow, mi-am înființat propria companie cu 780.000 de dolari pe care i-am plătit pentru rinichi.
Îi încurajez pe toți Dacă treceți prin dificultăți / provocări financiare sau doriți să fiți bogat, contactați e-mail: DR.PRADHAN.UROLOGIST.LT.COL@GMAIL.COM
PARNO
15.07.2020 15:54
Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia