Tribuna
Fraude pe piața de carbon, căutarea unui nou soț, exilul unor frați romi și concert Silent Strike, la Astra Film Online
Fraude pe piața de carbon, căutarea unui nou soț, exilul unor frați romi și concert Silent Strike, la Astra Film Online
Filmele de nonficțiune de săptămâna aceasta de pe Astra Film Online dezvăluie fraude de miliarde de euro pe piața carbonului, greutățile unei mame singure de a-și găsi un soț străin în Croația și deportările forțate a doi frați romi din Germania în Kosovo.


Potrivit Astra Film, peliculele discută problemele legate de încălzirea globală și dependența de energie, conservatorismul bărbaților și opresiunile societății tradiționale, sensul naționalității și separarea de familie și prieteni.
Ce înseamnă Protocolul de la Kyoto? De ce preferă bărbații să rămână singuri în loc să se căsătorească? Cum te lupți cu legea reintegrării forțate? - se numără printre întrebările la care filmele vor da răspuns.
Filmele vor fi difuzate începând cu ora 18. Joi, vom vedea "Afaceri cu creditele de carbon", în regia lui Tom Heinemann, vineri vom fi spectatori online ai concertului Silent Strike, sâmbătă vom vedea "Gangsterul iubirii", de Nebojsa Slijepcevic, iar duminică "Prinși în capcană", de Sami Mustafa. 
Reprezentanții AF anunță că Astra Film Junior Online își schimbă programul, cei mici fiind invitați online duminică, pe 31 mai, începând cu ora 10, să vadă noi filme.
Filmele din programul Astra Film Online vor putea fi vizionate pe site-ul festivalului- https://www.astrafilm.ro/online și pe paginile oficiale de Facebook. 

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia