Tribuna
AFF
FOTO/VIDEO: Crimă în centrul Sibiului, după o băută. Aceeași casă, al doilea mort
Dragoş BAKO
15725 vizualizari
FOTO/VIDEO: Crimă în centrul Sibiului, după o băută. Aceeași casă, al doilea mort
© Răzvan Negru

O crimă comisă în centrul Sibiului a îngrozit comunitatea locală. La doar câțiva pași de cel mai cunoscut punct al Sibiului, Piața Mare, locul care atrage turiști din țară și străinătate, un imobil părăsit, cu un aspect demn de periferia orașelor rău famate a fost scena unor violențe soldate cu moartea unui sibian. 

Miercuri, un trecător a alertat autoritățile la numărul de urgență 112, după ce a observat un bărbat care zăcea în apropierea unui imobil părăsit de pe strada Constituției. La fața locului s-a deplasat un echipaj SAJ, care a constatat că un bărbat de 51 de ani decedat fusese abandonat, fiind acoperit cu câteva pături. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie. Polițiștii sosiți la fața locului au demarat imediat cercetările, reușind în scurt timp să stabilească filmul tragicului eveniment.  

Mort de două zile

În urma investigațiilor anchetatorilor, s-a stabilit că decesul s-a produs cu două zile înainte, în 6 martie. Din primele cercetări, se pare că bărbatul de 51 de ani a fost lovit în cap cu un ciocan chiar de cel cu care locuia în imobilul părăsit. Cei doi ar fi avut un conflict după ce au băut împreună, iar suspectul de 68 de ani, care a fost reținut între timp, l-ar fi lovit pe cel cu care locuia, provocându-i decesul. Potrivit unor surse, miercuri l-a scos din imobil cu intenția de a-l îngropa, dar cadavrul a fost observat de un trecător care a sunat imediat la 112. Suspectul a fost reținut și va fi prezentat cu propunere de arestare pentru 30 de zile. Potrivit unor surse, tânărul care a observat cadavrul sibianului abandonat pe strada Constituției este student la Medicină și i-ar fi atras atenția o pată de sânge.  

Încă un deces în același imobil

Imobilul situat în zona centrală a Sibiului pare să fie blestemat. Înainte de crima produsă aici luni, un alt bărbat și-a pierdut viața tot acolo, în timpul unui incendiu. De altfel, casa părăsită a servit drept adăpost pentru persoanele care nu au unde locui. Se pare că și cei doi bărbați implicați în conflictul de luni soldat cu decesul celui de 51 de ani erau tot oameni ai străzii. 

Sibienii, îngroziți de crimă

Vestea crimei s-a răspândit cu repeziciune în oraș, iar cei care trec acum pe lângă imobilul cu pricina privesc cu teamă către locul faptei. „Parcă ți-e și frică să te uiți într-acolo când te gândești că un om și-a pierdut viața în mod violent acum câteva zile” ne-a spus un bărbat pe care l-am întâlnit în zonă. 

O femeie aflată tot în trecere și-a exprimat indignarea față de această situație: „Nu e normal să existe astfel de locuri în centrul orașului. Suntem un oraș european și e o pată urâtă un astfel de incident. Uitați-vă cum arată locul acesta situat aproape de Piața Mare, unde vin atâția turiști. Chiar nu se poate face nimic? Suntem de toată minunea. Am văzut că și la televizor, la știri, am apărut cu această nenorocire”.

 

© Răzvan Negru
© Răzvan Negru
© Răzvan Negru
© Răzvan Negru

VIDEO:

 


comentarii
10 comentarii

Vorba lui Caragiale -- Sub crengi de brad - Trosneste -putregaiul-- si cata dreptate a avut si are si azi-- rahatii astia de la conducerea orasului -- balacaresc despre piste de bicle, locuri de joaca pentru scateborduri, , parcuri , si asta nu e rau dar sa ai in centrul orasului ruine ca dupa razboi si sa nu iei atitudine e caz de -puscarie-- Sa nu veniti cu motivatia -- ca imobilul e propietate si nu va bagati-- -- mai deunazi ati venit cu --amenzi pentru cei ce nu-si curatesc propietatile -- apoi pozele alea dovedesc o mare durere in fund a celor ce conduc orasul-- mai rau ca dupa bombardament-- Cei responsabili trebuia sa atentioneze propietarul si daca acesta nu lua masuri -- primaria trebuia sa inchida cu gard -- trecere interzisa--- apoi tras propietarul de guler -- ori darami . ori repari. daca nu -- totul trece in posesia -statului-- Se vede ca voua nu va pasa luati salarii babane dehaba -- iar moartea acelor oameni sa datorat nesimtiri voastre ---- Dupa lege sunteti datori cu puscarie cel putin 20 ani incepand cu primarul
09.03.2023 17:59
No lasati ca si la Barcelona sunt zone din astea in centru
Cat timp joaca highlander boschetarii (" there can be only one"), cu ce ne afecteaza?
ike
09.03.2023 18:40
Ne afecteaza ca aceste gunoaie sunt un pericol public si pot ataca oricand, mai ales la ceas de seara, iar noi cetatenii nu mai suntem in siguranta! Trebuie luate masuri de urgenta, evacuat tot, acele cladiri nu au fost construite pentru a se transforma in adaposturi pentru criminali!!!
@18.40
09.03.2023 22:52
Dece nu sunt daramate darapanaturile in cauza? Sunt cumva monumente istorice? Sau monumente de arhitectura?!! In fond ale cui sunt?
Cititescu
10.03.2023 08:34
Primaria a amendat cativa proprietari ai unor gradini cu oarece balarii, dar pe proprietarii de aici NU. Sigur sunt niste interese la mijloc. Si da, cei din primaria care trebuia sa ia masuri, sa li se faca dosar penal pentru neglijenta in serviciu. Sibiu - capitala culturala europeana ? Chiar asa ?!
cititor
10.03.2023 11:28
Alcoolul ar trebui ilegalizat de urgenta. A tinut cineva socoteala? Oare cate crime au fost comise in tara asta din cauza alcoolului? Alcoolul ne distruge tara!!! O distruge sistematic si nimeni nu observa. Neamul asta si-ar reveni imediat daca nu ar mai exista alcool.
Stefi
10.03.2023 18:08
Dacă cunoști două trei cuvinte în limba engleză nu ești deștept! Șezi pe curul tău că ești prost de bubuie!
justi?iarul pentru ike !
10.03.2023 19:47
Așa va arăta centrul Sibiului dacă vor câștiga PSD_iștii alegerile locale ...
ThisCatHasClaws
11.03.2023 10:01
Stai linistit. Daca vor ajunge PNL-istii si USR-istii prin conducere tot asa va arata. Poate doar vor avea in plus cate un steag elgebete fluturand din mijlocul mizeriei lor.
@ ThisCatHasClaws
11.03.2023 13:39
Proprietarul acestei clădiri este EUROIL.
Sibian
12.03.2023 21:18
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA