FITS 2024
Tribuna
FOTO: Zeci de pompieri în Hotelul Împăratul Romanilor - exercițiu
Laura BUCIU
1440 vizualizari
FOTO: Zeci de pompieri în Hotelul Împăratul Romanilor - exercițiu

ISU Sibiu a desfășurat marți un exercițiu în vederea antrenării forțelor și perfecționării modului de intervenție, la hotelul Împăratul Romanilor, din municipiul Sibiu, pe strada Nicolae Bălcescu.

Scenariul stabilit a fost stingerea unui incendiu izbucnit la tabloul electric general, situat în proximitatea blocului alimentar.

„În blocul alimentar au fost surprinse 3 persoane. Întreg personalul hotelier (peste 30 de persoane) s-au autoevacuat în cel mai scurt timp, în locurile de adunare prestabilite, până la sosirea forțelor de intervenție. Dat fiind faptul că în unitatea de cazare, la momentul desfășurării exercițiului se aflau peste 80 de persoane cazate, acestea au fost notificate în prealabil de conducerea unității de cazare despre desfășurarea exercițiului și despre faptul că nu este necesar să se autoevacueze, limitând astfel disconfortul creat”, este scenariul de pe care au lucrat pompierii.

La finalul exercițiului, s-au efectuat instruiri cu personalul hotelier privind modul de intervenție și comportare în cazul producerii unei situații de urgență reale.

La acest exercițiu au participat peste 25 pompieri militari și paramedici cu 5 autospeciale (stingere cu apă și spumă, salvare de la înălțime și de asistență medicală specializată).

„Pe această cale dorim să atragem atenția tuturor cetățenilor că în cazul producerii unei situații de urgență reale este esențial să își păstreze calmul și să apeleze umărul unic de urgență 112. Aceste exerciții desfășurate periodic, sunt benefice atât pentru antrenarea forțelor de intervenție cât și pentru întreaga comunitate”, spune sg.maj. Andreea Ștefan, de la Compartiment Informare și Relații Publice din cadrul ISU Sibiu.

.
.
.
.
.
.
.
.


comentarii
4 comentarii

Si cu ciclul solar cum sta treaba, tradatorilor ?
Ce valori in raza X, gamma, UV avem ? cat e kp index ? cat e frecventa schuman ?

cum afecteaza ele sanatatea oamenilor ?

Tradatori si atat ! bine ca gradele si salariile vi le puteti incasa !
21.06.2022 14:56
Puteti voi sa rascoliti orasul cu antrenamentele voastre, atat timp cat avem calamitate naturala in desfasurare (din martie 2020) si voi nu luati nici o masura ... nu sunteti decat niste TRADATORI gradati, purtatori de uniforme, tradatori ai mamelor, tatilor, sotiilor, copiiilor si nepotilor vostri, ai tarii, ai gliei ai mosilor si stramosilor vostri !

Avem valori in clasa C si M ale radiatiei X si voi nu faceti public ! Nu anuntati lumea sa se protejeze de soare, sa nu se expuna masiv, sa se hidrateze, sa manance gras etc protectii electromagnetice !

Bai baieti, nu dam 2 bani pe voi, pe tradatori, pe voi si pe securistii cu care sunteti pe mana !Sunteti mana-n mana, niste serpi la bugetul statului ! Marsh, ordinarilor !
21.06.2022 16:50
La parada si la spectacol ieftin sunteti buni !
Traiasca salariile, primele, gradele, functiile, imobiliarele, masinile, nemunca si parvenirea sociala !
21.06.2022 18:07
ce faceti din romania daca si pompieri sint tradatori care vin sa iti stinga focul la casa daca ai . sa va fie rusine nemernici ce santeti , au ramas in tara numai prosti imbecili si hoti traiasca republica
lm
22.06.2022 09:06
Din aceeasi categorie
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica