Tribuna
FOTO / VIDEO: Protest cu tălăngi din Piaţa Mare până în capătul străzii Bălcescu şi retur
FOTO / VIDEO: Protest cu tălăngi din Piaţa Mare până în capătul străzii Bălcescu şi retur

ora 20.30

Protestul s-a încheiat fără incidente.

ora 19.50:

Protestatarii au plecat în marş din Piaţa Mare spre strada Nicolae Bălcescu. Strigă "Demisia". Deocamdată nu se ştie până unde se va deplasa coloana de protestatari.

 

ŞTIRE INIŢIALĂ:

Aproximativ 80 de sibieni mai protestează marţi în Piaţa Mare. Ei cer demisia Guvernului Grindeanu şi a preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu.

Protestatarii scandează „Jos Tăriceanu, Dragnea şi Grindeanu”, „Rezistăm, nu plecăm”, „PSD, ciuma roşie”, „Guvern de hoţi şi de mafioţi” sau „O dorinţă sinceră, România liberă”.

Faţă de zilele trecute, cei mai mulţi dintre protestatari sunt trecuţi de prima tinereţe. Mulţi dintre ei au venit nu doar cu vuvuzele, ci şi cu tălăngi.

 







comentarii
5 comentarii

USR CIUMA ALBA E!Vinzatori de vise,iluzii.......poate si droguri
ardeo
14.02.2017 19:47
Ma tem de unele mesaje fasciste... Oricum, mamaliga nu va mai exploda (de fapt, nu a explodat niciodata)...
Tara e vanduta, vanduta, vanduta si noi ne lamentam. Faptul ca guvernul nu demisioneaza dovedeste o rezistenta crancena a ticalosilor care ne tot tradeaza si ne vand de 27 de ani... Cu mamaliga in loc de jalba nu vom reusi niciodata... Puterea nu e un cadou, se cucereste !
cititor
14.02.2017 21:06
Ala nu vede ce scrie pe hartia ce o tine in mana? "eu STIG si pentru tine". S-au trezit toti incultii sa se dea in spectacol si sa critice, dar cand a fost sa iasa la votare au stat "la cald si bine". Vorba aceea: dupa razboi multi viteji se arata.
Inapoi la scoala
15.02.2017 08:29
"ACASA-I CALD SI BINE DAR EU STIG SI PENTRU TINE"
Acestor losers (fraieri) le zic ca nu am nevoie de servicile lor. Daca vor sa mai strige de ciuda ca au pierdut alegerile, sa o faca in casa si sa isi roada unghile. Sa nu mai deranjeze tot orasul in fiecare zi cu nebuniile lor.
Un votant
15.02.2017 11:29
Prostimea romaneasca, striga sa le mearga bine politicienilor mai cu seama celor din opozitie.
anton romanu
15.02.2017 12:33
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA