Tribuna
FOTO/ VIDEO: Moment emoționant la Colegiul „Octavian Goga”: elevii din clasa a VIII-a E și-au luat „la revedere” de la dascăli
FOTO/ VIDEO: Moment emoționant la Colegiul „Octavian Goga”: elevii din clasa a VIII-a E și-au luat „la revedere” de la dascăli

În curtea Colegiului Național „Octavian Goga” din Sibiu a avut loc un moment emoționant, când elevii clasei a VIII-a și-au luat „la revedere” de la dascăli într-un mod inedit. „La revedere, dragi colegi și prieteni. Acum gândurile noastre devin păsări spre infinit... Emoția și speranța sunt la ordinea zilei”, scria pe un „catalog” improvizat dintr-o coală de hârtie.

Elevii au organizat o surpriză pentru profesori, la final de clasa a opta, deoarece, din cauza măsurilor de limitare a răspândirii coronavirusului, ei nu mai voie să facă banchetul de absolvire.

Astfel, s-au adunat în  curte și au adus cu ei baloane și hârtii colorate pe care și-au scris gândurile care îi încearcă acum, în prag în Evaluarea Națională.

„Vreau să mulțumesc tuturor profesorilor care au contribuit la dezvoltarea și educația mea în toți acești ani de școală. Mulțumesc pentru răbdarea și înțelegerea acordate! Mulțumesc pentru tot ceea ce am învățat de la dumneavoastră! Îmi cer scuze și îmi pare rău dacă v-am supărat”, a scris Bogdan Popovici.

„Dragi colegi, vă doresc multă baftă, reușite pe măsură și împliniri frumoase! Prietenia e un lucru rar, cultivați-l cu încredere și devotament. Să ne aducem cu drag aminte peste ani de clipele minunate pe care le-am petrecut în acest colegiu. Să nu uităm că am fost colegi. Felicitări, dragi colegi absolvenți!”, a scris Alexia.

„Dascălul e ca o lumânare care se stinge luminând pe alții. Vă mulțumesc pentru tot”, a scris un alt absolvent.

În final, elevii s-au așezat în semicerc și fiecare a mulțumit profesorilor din ultimii ani de școală.







comentarii
3 comentarii

Liceul Goga , unul din cele mai bune.
Prin anii 70, majoritatea absolvenților reușeau din primul tur pe la facultăți ,cu toate că exista o concurență mare , de 5-10 candidați pe un loc...
Zanghezur
06.06.2020 10:43
FELICITĂRI DRAGI COPII, fiindcă ați reușit ca intr-o asemenea perioadă grea, să faceți un lucru asa frumos !! Să aduceți Bucurie si Bunătate, păstrați-vă mereu sufletul curat
Ludmila V.
06.06.2020 23:00
Nu erau mai buni decat cei de la Lazar. Si ei reuseau din primul tur la faccultate desi erau mai mult de 5-10 pe loc. Goga mai avea o meteahna. Tot mereu aparea cate o eleva gravida. Chiar fiica unei familii celebre a nascut in clasa a 12-a . (pe vremea lui Ceausescu)
@zanghezur
08.06.2020 09:35
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA