Tribuna
Sevis
FOTO / VIDEO: Haos în zona Shopping City
Laura BUCIU
4657 vizualizari
FOTO / VIDEO: Haos în zona  Shopping City

Mii de oameni au venit, duminică, la magazinele din zona Shopping City Sibiu. Orice încercare de a găsi un loc de parcare a pus nervii serios la încercare.

Încă de la ieşirea din Sibiu, aglomeraţia a fost de nedescris. Minute în şir, autoturismele au stat în coloană pentru a ajunge la Mall sau să depăşească zona magazinelor, dacă vorbim despre cei care vor îşi continue drumul spre Şelimbăr - Vâlcea. 

Odată ajunşi la marile magazine, un ocol de câteva minute prin parcare era ceva normal în această perioadă, nemaiexistând locuri de parcare. În disperare de cauză, oamenii şi-au lăsat maşinile pe margine drumului, neregulamentar.

Unii, au blocat alte maşini parcare, lăsând, pe parbriz, numărul de telefon pentru a putea fi apelaţi şi a-i debloca pe ceilalţi. 

Şi în magazine, aglomeraţia este la ea acasă. Fie că îşi fac cumpărături de weekend, fie că încă mai caută un cadou, oamenii au venit în număr foarte mare la Mall şi la hipermarket-uri. 

Se pare că forfota de sărbători a început deja şi şanse să se termine ar mai fi după prima săptămână a anului nou.

FOTO/VIDEO: Dragoș Bako


comentarii
5 comentarii

Bravo. Mergeti la Mall sa cumparati un praf de copt..
Misu
06.12.2015 16:47
ce gasesc atatia oameni acolo nu-mi dau seama! eventual sa umfle impozitele la primaria lui maricuta. noroc ca ii infunda si primaria selimbar va fi desfiintata iar uat selimbar va fi cartier al sibiului
mall
06.12.2015 17:24
si din acea parcare exista o singura iesire , sa vedeti atunci ce va asteapta , sa aveti mancare si bautura la voi
klaus johanis
06.12.2015 18:35
ar trebui ca politistii din selimbar sa mai iasa din birouri si sa dirijeze traficul in acest centru comercial
un sibian
07.12.2015 08:30
Selectam colaboratori pentru activitate la domiciliu. Se poate lucra si part-time. Sunt necesare cunostinte minime de navigare pe internet, lucru cu fisiere pdf si word si minim studii medii. Detalii la adresa de email: sibnet@usa.com
sibnet
07.12.2015 09:05
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia