Tribuna
FOTO VIDEO Astrid Fodor - Am votat pentru continuitate, cu gândul la acest oraş aparte şi încântător
Sorana MAIER
4208 vizualizari
FOTO VIDEO Astrid Fodor - Am votat pentru continuitate, cu gândul la acest oraş aparte şi încântător

Primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor, și candidatul Forumului Democrat al Germanilor din România pentru funcția de primar al Sibiului, a votat în această dimineață la școala generală de pe strada Lupeni.

  • Am fost la vot cu convingerea că Sibiul are nevoie de continuitate și stabilitate în administrația locală, că Sibiul are nevoie de un primar echidistant, un primar care este în slujba orașului și nu a unui partid, că Sibiul are nevoie de un consiliu local care susține executivul, care susține proiectele primarului și nu le blochează la comandă. Bineînțeles că am votat cu gândul la acest oraş aparte şi încântător, un oraş puternic dezvoltat economic, cu locuri de muncă pentru fiecare, cu salarii decente, un oraş care şi-a propus în următorii ani să finalizeze reabilitarea tuturor cartierelor, cu locuir de joacă și miniparcuri în acestea, un oraş plin de viaţă, cu activitate culturală şi sportivă intensă, un oraş unde vin anual sute de mii de turişti, un oraş în care, cu toții, indiferent de vârstă să ne simţim bine şi să ne simţim acasă”, a spus Astrid Fodor.

Primarul interimar al Sibiului a fost însoțită de cei doi fii ai săi, iar la intrarea în secția de votare a primit o floare din partea unui sibian.

Foto: Sebastian Marcovici

 


comentarii
3 comentarii

teatru de 2 lei,conf ministru din guv csloos
ardeo
05.06.2016 13:08
Oras ptr care nu ai facut nimic de un an de zile
Gogu
05.06.2016 13:23
Ce bine ca o sa castigati! Abia astept rezultatul alegerilor sa ma bucur ca sunteti primar. Pana una alta atentie mare la Virgil Popa de manuta cu Razvan Pop care fac impreuna campanie pe la sec?iile de vot din Sibiu. Mai e oare legala campania astazi?
Marian
05.06.2016 14:09
Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia