Tribuna
PNL
FOTO - VIDEO: Accident grav pe Calea Dumbrăvii, în Sibiu. A INTRAT CU MAŞINA ÎN STÂLP. Un tânăr e în comă profundă - ACTUALIZARE
Laura BUCIU
14068 vizualizari
FOTO - VIDEO: Accident grav pe Calea Dumbrăvii, în Sibiu. A INTRAT CU MAŞINA ÎN STÂLP. Un tânăr e în comă profundă - ACTUALIZARE

Un tânăr în vârstă de 19 ani a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident care a avut loc vineri dimineaţa pe Calea Dumbrăvii, din Sibiu, în zona Grădinii Zoologice. 

Accidentul a fost produs de un tânăr în vârstă de 19 ani, care a fost şi el rănit. Maşina pe care o conducea s-a încolăcit pe un stâlp de iluminat public.

Poliţiştii rutieri care au făcut cercetarea la locul accidentului spun că şoferul nu a adaptat vizeza la condiţiile meteo-rutiere şi a derapat, intrând în stâlp.

"Autoturismul era condus de un tânăr de 19 ani. Din accident a rezultat rănirea uşoară a acestuia, a unei femei de 40 de ani şi a unui alt tânăr de 19 ani. Un alt pasager, tot de 19 ani, este rănit grav. Toţi pasagerii din autoturism sunt din Răşinari", spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Circulaţia nu a fost afectată din cauza accidentului.

ACTUALIZARE: Un tânăr e în comă profundă

În urma investigaţiilor din Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, medicii au decis să îl ducă în terapie intensivă pe unul dintre tinerii care au fost răniţi în accidentul de pe Calea Dumbrăvii. Acesta este în comă profundă din cauza traumatismelor puternice, mai ales la nivelul capului. Se pare că tânărul rănit grav a stat pe locul din dreapta - spate a autoturimului.

Celelalte persoane care au ajuns la spital sunt în stare stabilă şi toţi sunt conştienţi.

 


comentarii
4 comentarii

Daca ar mai fi circulat Tramvaiul (Burduf Express) , toti ar fi lasat masina acasa , ar fi urcat frumusel in Tramvai si nu s-ar fi intamplat nimic.
Goguta
08.01.2016 11:32
Daca venim sa aruncam cu nisip doar dupa ce se produce un accident. Cand nu ninge pentru polei nu se da cu nimic cand ninge tot nimic. In schimb sa ne curatam trotuarele ca luam amenda, dar lor acum cine le da amenda?
jony
08.01.2016 12:50
Acum! Venituri imediate, din prima luna!
aiftimiei
08.01.2016 14:10
viteza si bizonii!!! si prostia evident...
un sibian
08.01.2016 14:53
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

anunt de intentie consultanta

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia