Tribuna
Sevis
FOTO: Un polițist sibian aleargă la Maratonul Internațional să adune bani pentru Palatul Copiilor
FOTO: Un polițist sibian aleargă la Maratonul Internațional să adune bani pentru Palatul Copiilor

Daniel Scrob, agent șef adjunct de poliție în cadrul Serviciului Ordine Publică din I.P.J. Sibiu, demonstrează că dincolo de uniformă, polițiștii sunt oameni cărora le pasă de cei aflați la nevoie, dar și de modelarea unei societăți sănătoase prin sport.

Impresionat de efortul cadrelor didactice ale Palatului Copiilor Sibiu care doresc să le ofere elevilor un spațiu adecvat de lucru, Daniel s-a decis ca sâmbătă să alerge în cursa de 10 kilometri pentru a sprijini strângerea de fonduri necesare reabilitării parțiale a noului sediu.

Daniel Scrob nu este la prima întrecere sportivă. De această dată, însă, aleargă acasă după ce a cucerit mapamondul participând la numeroase curse de marș, alergare, ștafete cros, semimaraton și maraton.

Daniel Scrob este sibian, are 35 de ani și este angajat al Ministerului Afacerilor Interne din anul 2004. Este multiplu campion național și internațional de atletism.

Portofoliul sportiv al polițistului din ultimele două luni:

15 aprilie - Cluj Napoca Semimaratonul International Wizz Air - locul 3 general, locul 1 categorie +35 ani.

22 aprilie - Brașov - locul 1 proba de 9 km in cadrul enenimentului Maraton Brașov 2018.

28 aprilie - locul 1- Semimaratonul Aiud.

6 mai 2018 - Târgu Mureș - locul 2 general, locul 1 categorie +35 ani la proba de 10 km din cadrul evenimentului Mures Half Marathon.

11 mai 2018 - Alba Iulia - locul 1 Crosul Europei.

13 mai - București - locul 2 la proba de 10km a evenimentului Bucharest International Half Marathon.

18-20 mai - Alicante, Spania - Campionatul European de alergare pe sosea: vicecampion european cu ștafeta României în cursa de 3×4 km; medalie de bronz la proba de semimaraton pe echipe.

Pentru a-l susține pe Daniel în proiectul  Împreună pentru Palatul Copiilor Sibiu, poate fi accesat link: http://maratonsibiu.ro/fundraiser/?alergator=2727 .


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia