Tribuna
FOTO: Un mort și un rănit grav după ce o mașină a ajuns pe trotuarul din fața Dispensarului de la Cedonia
Laura BUCIU
18572 vizualizari
FOTO: Un mort și un rănit grav după ce o mașină a ajuns pe trotuarul din fața Dispensarului de la Cedonia
© Vali Macrea

Doi pietoni aflați pe trotuar au fost loviți vineri de o mașină. Accidentul a avut loc pe strada Nicolae Iorga, în fața Dispensarului de la Cedonia. Unul dintre pietoni a murit, iar cel de-al doilea a fost dus la spital, unde este și acum internat în stare gravă.

Conform primelor informații, șoferul mașinii, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Sibiu, pentru a evita impactul cu autoturismul care circula în fața sa, ar fi pătruns pe trotuar unde a accidentat doi pietoni.

„ Din primele cercetări, se pare că șoferul unui autoturism, sibian, în vârstă de 42 de ani, pentru a evita coliziunea cu autoturismul care circula în fața sa, ar fi pătruns pe trotuar unde a accidentat doi pietoni. Șoferul circula pe direcția Mihai Viteazu spre Milea, iar accidentul s-a produs in zona intersecției cu strada Luptei. Din păcate, unul dintre pietoni și-a pierdut viața”, a spus Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Bărbatul care și-a pierdut viața în tragicul accident rutier avea 43 de ani și era tatăl a doi copii. Medicii care își desfășoară activitatea în cadrul Dispensarului de la Cedonia au ieșit imediat după producerea accidentului pentru a încerca să acorde primul ajutor celor doi răniți. Pentru sibianul în vârstă de 43 de ani nu s-a mai putut face nimic, acesta decedând pe loc.

Pe numele șoferului care a provocat accidentul a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

 

© Vali Macrea
© Vali Macrea
© Vali Macrea
 
© Vali Macrea
© Vali Macrea
© Vali Macrea
© Vali Macrea
© Vali Macrea


comentarii
5 comentarii

Dacā nu se introduce viteza maximā 30/h pe strāzile neprincipale vom avea în continuare foarte multe accidente evitabile.
Sib
13.05.2022 17:39
Nu-ti faci permis ca sa nu faci accidente, dar, daca asa ti-e scris, uite ca te gaseste si pe trotuar, om fara nicio vina.
13.05.2022 21:04
dobitoci la volan
maria magdalena
14.05.2022 04:46
Sa vedeti ce accidente vor fi la iesirea de pe autostrada spre Miercurea Bai si Sebes pt ca au pus semnul Stop la cei ce vin pe principala si semnul de prioritate pentru cei care ies de pe autostrada :(
ion
15.05.2022 15:19
Pai si pe toata soseaza Alba Iulia, sunt portiuni unde trotuarul are 30 de cm - si trotuar este doar pe o parte de ex zona Turnisor, pe langa tine trec masini cu viteza, basculante, macarale si tot felul. Oare se gandeste cineva ca pe acel trotuar trece si o femeie cu un copil carucior, sau un om invalid in carucior, sa nu mai zic ca un om cu un copil de mana nu are loc. Incredibil de slab managementul la nivelul asta, oamenii sunt expusi direct , ai sanse f mari sa fii lovit pe trotuar. Macar sa puna niste stapli, cand e vb de alte lucruri imediat se gasesc bani.
User
16.05.2022 10:23
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA