Tribuna
Jidvei
FOTO: Un autocar cu 43 de persoane și o mașină au fost lovite de TIR la Tălmaciu
FOTO: Un autocar cu 43 de persoane și o mașină au fost lovite de TIR la Tălmaciu

Un autocar cu 43 de persoane la bord și o mașină au fost lovite, marți dimineața, de remorca unui TIR care a derapat în zona localității Tălmaciu. Unul dintre șoferii autocarului și trei pasageri au fost răniți.

Reprezentanții ISU Sibiu spun șoferul autocarului a fost găsit încarcerat, dar este conștient.

„Șoferul este conștient. Alte patru persoane implicate primesc îngrijiri medicale, trei bărbați și o femeie”, a spus Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Din primele cercetări ale polițiștilor, accidentul s-a produs între autocar, TIR și o altă mașină, după ce camionul nu a adaptat viteza în curbă.

„Din primele cercetări, pe DN 7, intrarea în Tălmaciu, șoferul unui ansamblu TIR condus spre Sibiu, pe fondul vitezei neadaptate în curbă la dreapta, derapează, pătrunde pe contrasens, unde capul tractor intră în coliziune cu un autoturism condus regulamentar spre Vâlcea, iar semiremorca lovește un autocar condus tot spre Sibiu, autocar in care se aflau 40 de pasager și 3 șoferi”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Pe DN 7, între județele Sibiu și Vâlcea, traficul este blocat în zona producerii accidentului, la ora transmiterii acestei știri.

 


comentarii
1 comentarii

Inteligento, ce legatura are rahatul tau cu materialul de mai sus ?
ion
15.01.2020 08:56
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia