Tribuna
FOTO: Turcan, la aniversarea PNL: „Să ştiţi că am împlinit 142 de ani şi suntem bine, sănătoşi!”
FOTO: Turcan, la aniversarea PNL: „Să ştiţi că am împlinit 142 de ani şi suntem bine, sănătoşi!”
© Razvan Negru

Liberalii din Sibiu au petrecut, joi seara, în sala festivă a Bibliotecii Astra, pentru a marca 142 de ani de la înfiinţarea partidului. Nimeni nu şi-a asumat un discurs, liberalii fiind foarte mulţumiţi să poată discuta unii cu alţii la un pahar de şampanie.

La un moment dat, preşedintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, a luat cuvântul şi le-a spus celor prezenţi că s-a dorit ca ziua partidului să fie petrecută într-un mod plăcut.

  • „Am dorit să marcăm ziua Partidului Național Liberal alături de colegii liberali și de oamenii cu spirit liberal, alături de parteneri în proiectele pe care noi, ca liberali, dorim să le facem pentru cei din jurul nostru și vă mulțumim din suflet celor care nu sunteți în PNL și ați ales să fiți în această seară alături de noi. De ce am urmărit să marcăm și la Sibiu această zi specială pentru PNL? Să știți că am împlinit doar 142 de ani și suntem bine, sănătoși. Am avut momente de glorie, dar și momente de dezamăgire. Am avut momente în care am marcat destinul României și am pus bazele României moderne. Au fost și momente în care am dezamăgit, dar din care sper că am învățat și vom reuși în viitor să ne mândrim cu ceea ce fac liberalii de astăzi pentru România, așa cum ne mândrim noi cu ce au făcut liberalii de odinioară. Mi-aș dori mult ca toți cei care sunt în Partidul Național Liberal aici în Sibiu, dar mai ales la nivel național, să poată să reclădească încrederea în ceea ce înseamnă valoare, principiu, caracter, forță, curaj, așa cum au inspirat și înaintașii noștri”, a spus Raluca Turcan.

Politicianul a mai spus că „seara aceasta nu e despre politicieni”, ci despre ceea ce politicienii pot face pentru cei din jur.

 

© Razvan Negru
[image=102761]


comentarii
1 comentarii

Pai,tu si cu Fuego ce istorie aveti in PNL?.Cum adica,pana mai cateva zile strigai prin pdl si acum vrei sa te dai cu PNL.Las-o moale ca ma-cane.
gogu din rampa
26.05.2017 22:15
Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia