Tribuna
FOTO: Trei persoane rănite după impactul dintre două mașini, la Gura Râului
FOTO: Trei persoane rănite după impactul dintre două mașini, la Gura Râului

Trei oameni au fost răniți, duminică dimineața, din cauza unui șofer care a pierdut controlul volanului pe un drum în curbă, în zona barajului de la Gura Râului.

ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj de prim-ajutor SMURD iar Ambulanța Sibiu cu un echipaj tip B și au acordat îngrijiri medicale pentru trei persoane, respectiv un tânăr de 19 ani, un bărbat de 65 de ani și o femeie de 62 de ani.

Echipajul SMURD a preluat persoanele vârstnice, care aveau diverse traumatisme, iar tânărul care avea un traumatism de braț stâng și mai multe escoriații a fost luat de echipajul SAJ. Toți au fost transportați în stare stabilă la UPU Sibiu

„La intrarea în Gura Râului dinspre baraj, pe fondul vitezei neadaptate, șoferul unui autoturism a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar din sens opus. Șoferul care a produs accidentul, în vârstă de 19 ani, și doi pasageri din autoturismul condus regulamentar au fost transportați la spital cu răni ușoare”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Toți cei implicați sunt localnici. (L. B.)


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia